USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ціна питання: у якому разі супермаркет відшкодує трикратну вартість*

26 Червня 2019 09:30
Під час літньої спеки особливої уваги потребують продукти харчування, адже у таких умовах вони швидко псуються. Однак немає жодних причин для хвилювання, якщо купувати продукти у численних супермаркетах торговельної мережі «АТБ».

Зараз у 259 містах 22 областей України, у тому числі й на Волині, працюють 1018 сучасних дискаунтерів мережі.

Багаторівнева система перевірки якості, яку за європейським зразком впровадив лідер роздрібної торгівлі, дозволяє бути цілком впевненим у безпеці усіх товарів і продуктів. Зараз асортимент супермаркетів «АТБ» – це більш ніж 3,5 тисячі найменувань.

Мережа використовує навіть експертний потенціал власних покупців, яких вже налічується більш як три з половиною мільйони. У всіх супермаркетах мережі, в тому числі й у Луцьку, діє програма «Гарантія свіжості». Отже, клієнт, який випадково придбав чи помітив на полиці магазину товар, термін придатності якого збіг, може отримати готівкою його трикратну вартість. Так «АТБ» заохочує покупців бути уважними під час закупівель.



«Щодня в магазинах нашої мережі по всій країні закуповуються понад 3 мільйони українців. Вони довіряють нам, що багаторазово збільшує ступінь нашої відповідальності. Своїм чесним ім'ям, яке ми заслужили за понад два десятиліття роботи, ми гарантуємо безпеку та якість товарів на полицях наших магазинів», – розповідає заступниця генерального директора ТОВ «АТБ-Маркет» Наталія Шаповалова.

Таким чином кожен із покупців, якого компанія «АТБ-Маркет» вважає не тільки клієнтом, але й своїм повноправним партнером, у цьому випадку виступає у ролі ревізора.

Та як показує практика, випадки подібного «заробітку» трапляються дуже нечасто. Побачити прострочений чи не дуже якісний товар на полицях дискаунтера мережі, зокрема й на Волині, майже неможливо.

Компанія використовує сучасну систему аудиту якості. Перш за все зазначимо, що маркети цієї мережі з 2017 року проходять сертифікацію на відповідність суворим вимогам загальновизнаного міжнародного стандарту ISO 22000:2005. Він ґрунтується на принципах НАССР: безпека харчового продукту ретельно відстежується експертами на усіх етапах.



Контролюють якість сировини, дотримання технології під час виробництва, наявність належних умов зберігання, транспортування… У магазинах також ретельно стежать за якістю товарів та строками реалізації. Станом на початок літа 2019 року сертифікацію пройшли вже 350 магазинів торговельної мережі «АТБ». Це вважається своєрідним знаком якості у розвинених країнах Євросоюзу.

Асортимент дискаунтерів мережі «АТБ» сьогодні відповідає найвищим сучасним критеріям якості та безпеки. Для цього компанія створила відділ контролю якості, який систематично проводить перевірки. З поличок магазинів щомісяця відбирають понад тисячу одиниць товарів і відправляють їх на дослідження у лабораторних умовах. Фахівці ретельно перевіряють основні фізико-хімічні та мікробіологічні показники зразків. Раз на місяць у мережі тестують товари першої групи – швидкопсувні продукти та дитяче харчування.

Не менш ретельною є перевірка усіх інших продуктів (друга група), її проводять щокварталу. Третю товарну групу (промислові товари) аналізують раз на півріччя. Також кожного року компанія влаштовує аудит якості у постачальників та виробників. Можливість проведення таких системних перевірок включено окремим пунктом до договорів «АТБ». Отже, окрім більш як п’ятдесятитисячної армії працівників мережі за якістю та безпекою продуктів ретельно стежать й усі партнери, у тому числі й ми з вами – волинські покупці.

Автор - Олег Золотаревич
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus