USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ціна на «Ніч у Луцькому замку» не зміниться. ВІДЕО

31 Травня 2012 16:11
Вартість вхідного квитка на арт-шоу «Ніч у Луцькому замку» цьогоріч не зміниться. Тобто, потрапити на захід можна буде за 100 гривень, попередньо придбавши квиток, і за 120 ‒ у день фесту.

Про це у коментарі «ВН» 31 травня розповіла начальник управління культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів.

Так, як стало відомо, «Ніч у Луцькому замку» відбудеться 16-17 червня, до слова, вже вшосте.

Паралельно 14-17 червня в Луцьку проходитиме Перший форум інтеркультурних міст. За словами Гнатів, на дійство з’їдуться представники всіх європейських країн, поважні гості. «Вся Європа буде у Луцьку», ‒ мовила Тетяна Гнатів.

Тож учасники форуму теж долучаться до «Ночі в замку». Зі слів чиновниці, дійство матиме багато нововведень: організатори відтворять атмосферу минулого, яка перегукуватимуться із сучасністю.

Щодо музичного наповнення, то організатори переконують, що привезуть «зірок світового рівня». Втім, назв гуртів поки що не називають. Мовляв, участь у дійстві зараз підтверджується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Чувак Показати IP 2 Червня 2012 15:15
дорогувато для таких як я
Каріна Показати IP 3 Червня 2012 20:20
дивно що такий відомий захід, як для Луцька, ще досі не рекламує анічогісінько з концертної прогами і це притому що до проведеня лишилось 2 тижні. Білетів навіть немає у продажі, то на скільки людей розрахована ця ніч? думаю, провал.
Каріна Показати IP 3 Червня 2012 20:23
дивно що такий відомий захід, як для Луцька, досі не рекламує анічогісінько з концертної програми, це притому, що до проведеня лишилось 2 тижні. Білетів досі у продажі немає. То на скільки людей розрахована ця ніч? думаю, провал.
OlegJM Показати IP 4 Червня 2012 13:42
Чиновники підуть по запрошенням, як і минулі роки, хоча не можу зрозуміти, за які такі заслуги вони не купляють білетів. Для народа-дорого. Порахуйте, сім*я з трьох чоловік-300 грн.Повний провал.
Олекса Показати IP 5 Червня 2012 05:03
Не для люду цей концєрт, а для розкрадачів міста ...вони всі там будуть за "вовчими" білетами.
котя Показати IP 5 Червня 2012 14:11
скоріше всього немає навіть проекту "ночі в замку". минулого року не сподобались ціни!!! похарчуватись в замку було дуже дорого!! сувеніри захмарні ціни. скрізь лежала сміття. організація не сподобалась. а все начальство прийшло безкоштовно. ціна повинна бути за вхід - 50 грн. за шо там платити?? прикро бо ідея дійства цікава. але не для лучан це зроблено.
Proof Показати IP 6 Червня 2012 01:35
Хай Лучани об'єднуються за підвищення зарплат. Ось і все. І буде це дійство для Лучан.
Степан Показати IP 6 Червня 2012 12:42
На Ніч у Луцькому замку виділяеться з бюджету міста велика сума грошей.Максимальна кількість людей,що може вмістити наш замок-1000 чоловік.Плюс кожен лучанин повинен заплатити 100-120 грн за квиток.Питання, за що ми платимо,якщо це робиться за кошти лучан???Щоб гарно погуляло наше міське та обласне начальство що прийде по віп-перепустках?Цей проект вже давно став місцем відмивання грошей.Ловили організаторів на друці лівих квитків(1000 "неврахованих" квитків по 80 гривень було надруковано в 2010році).Заводили на організаторів кримінал.І що???Усі на своїх місцях і тепер:)))Хто хоче,йдіть і годуйте далі ціх дармоїдів...
колюня до Степан Показати IP 9 Червня 2012 12:08
згідний повністю! програми немає-бо тетяна гнатів-халявщиця! вона намагається домовитися з колективами музичними ,художниками і т.д. коли мова за оплату- нууууу-грошей нема.а в якийсь з попередніх разів домовилися не заплатили. все наобум! головне себе не обділити!!!цікаво а чи здає вона потім фінансовий звіт
знаю Показати IP 8 Червня 2012 11:19
за ці гроші Войнаровський купить нову беху)) а ... Гнатів теж зможе цілий рік не отримувати зарплату) з бюджету гроші великі виділили на ніч + фонд Палиці виділяє тисяч 50 от і порахуємо ...
Гицель Показати IP 10 Червня 2012 14:59
Коли ви нажеретися тими квитками щоб ви лопнули!!! Дебільні совдепівські організатори, ще їздите по світу за наші гроші переймати досвід. Таке свято потрібно робити на території усього старого міста. НЕНАЖЕРЛИВЕ БИДЛО!!! ЩОБ ВИ ВДАВИЛИСЯ НА СВЯТІ ТИМ КОНЯКОМ!!!
вкурсі Показати IP 11 Червня 2012 10:27
Як то за зарплату в 3000 купити БМВ? Спонсори дадуть на проведення, ЛМР дасть на проведення, квиточкі беоблікові продадуться, зарплата помічникам в конвертику, мо трохи мзди з підприємців за торгівлю капне, колективи безкоштовно виступлять, крім ВІПів, та й якось воно збирається потихеньку...
Антон Показати IP 11 Червня 2012 13:18
Копійочка до копійочки і в нерухомість. Ой людоньки, а за що це моїх дітей та внуків поубивали я ж так добре керую!!!!!
Олена Показати IP 16 Червня 2012 14:29
ціна у 100 грн не така вже й велика, зважаючи на те, як наша молодь іде на дискотеку, то тратить стільки ж або й більше + алкоголь, цигарки і вважає це відпочинком... а от за культурний захід платити таких грошей не хоче, звинувачує організаторів і т.д. .... все відносно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus