USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ціна школи з 1 мільйона виросла до 15-ти

28 Лютого 2012 15:16
На капітальний ремонт школи в селі Смідин Старовижівського району доведеться витратити майже 15 мільйонів гривень.
Про це 28 лютого під час засідання регіональної ради з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування розповів голова ОДА Борис Клімчук.
Він запитав у голови Камінь-Каширської ОДА Івана Вовка, чому до списку аварійно небезпечних об’єктів внесли школу в селі Оленине. «Вона не найгірша. Я знаю, що треба будувати нові школи в Олениному та Осівцях. І це буде робитися», ‒ зауважив губернатор.
Вовк відповів, що вона стара і перебуває в аварійному стані.
Натомість Клімчук попросив його оглянути навчальний заклад повторно.
Також він висловив обурення тим, що в Камені-Каширському є бар, який працює до 5 ранку. «Люди жаліються, жінки плачуть. Я знаю, що міськрада заборонила йому працювати допізна, а власниця подала до суду. І суд підтримав її. То ви ще раз приймайте рішення. Хай знову судиться. Поки не втомиться», ‒ сказав Клімчук.
Насамкінець він повідомив, що на капітальний ремонт школи у Смідині потрібно майже 15 мільйонів гривень. «Цього року завершимо ситуацію по смідинській школі. Почалося з 1 мільйона, а вкладаємося в майже 15», ‒ додав чиновник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Експерт Показати IP 28 Лютого 2012 15:38
А Борис Петрович не передбачає, що за рішенням суду буде заборонено знову розглядати питання, по якому є рішення суду, котре набрало законної сили? Хоча, що для Бориса Петровича рішення суду? Це ж не питання його землі?!
Вікінг Показати IP 28 Лютого 2012 18:07
15 - це вже з відкатами?
Hunter Показати IP 28 Лютого 2012 18:32
За 15 млн. грн. у забудовника в Луцьку можна купити 2500 кв.м. житла з автономним опаленням.(правда без ремонту). Висновки робіть самі.
правдолюб Показати IP 1 Березня 2012 14:22
"Також він висловив обурення тим, що в Камені-Каширському є бар, який працює до 5 ранку. «Люди жаліються, жінки плачуть. Я знаю, що міськрада заборонила йому працювати допізна, а власниця подала до суду. І суд підтримав її. То ви ще раз приймайте рішення. Хай знову судиться. Поки не втомиться», ‒ сказав Клімчук." Це клімчук дав вовкові вказівку тиснути на власницю бару, яка очолює "фронт змін" в камені-каширському . Цікаво, чи виконає вовк вказівку? Хоча така практика тиску на опозиційних до вовка(читай ---до партії ригіонів) депутатів --- це в камінь-каширському районі існує вже давно .як тільки "неугодний" інакомислячий депутат-опозиціонер щось робить врозріз вовковим діям, його відразу ж в кабінет!" ти ж дивись , не роби дурниць ,бо в тебе бізнес(магазин, бар , тощо).Шановні українці , а чим далі ця нечисть буде нас лякати ?Напевно вже скажуть , що в тебе є сім'я, діти чи батьки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus