USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Цього тижня Савченко можуть позбавити недоторканності

19 Березня 2018 14:48
У четвер, 22 березня, Верховна Рада може розглянути подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата Надії Савченко.

Про це заявив нардеп Олексій Гончаренко у коментарі одному з телеканалів, передає Gazeta.ua.

«Регламентний комітет у середу розгляне подання від генерального прокурора. У четвер матимемо можливість у сесійній залі визначитися щодо недоторканності Савченко», - сказав Гончаренко.

«Я підтримував усі подання генпрокурора щодо недоторканності. Савченко не буде винятком», - зазначив Гончаренко.

15 березня генпрокурор Юрій Луценко заявив у Верховній Раді, що Надія Савченко планувала «терористичний акт у стінах парламенту: знищити бойовими гранатами дві ложі, мінометами обрушити купол Верховної Ради і автоматами добивати тих, хто виживе». Він вніс до ВР подання на зняття депутатської недоторканності з Савченко.

Після цього Верховна Рада виключила її з комітету нацбезпеки й оборони. Савченко закликала українців до військового перевороту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 19 Березня 2018 15:19
Я в шоцi! Вона же Герой!
Всезнайко Показати IP 19 Березня 2018 16:43
Free Savchenko!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus