USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Цьогоріч на Волині виявили майже півсотні фактів збуту наркотиків

11 Травня 2017 18:44
Кількість виявлених фактів збуту наркотичних засобів на Волині зросла більш як удвічі. Цього року таких фактів уже виявили 45, а торік лише 18.

Про це стало відомо під час брифінгу першого заступника прокурора Волинської області Віктора Швидкого 11 травня.

З його слів, одна з причин такої активізації роботи – дозвіл на ведення оперативних слідчих дій, чого минулого року не було. Зі слів Віктора Швидкого, наркомани – одна з категорій осіб, яка скоює найбільше злочинів. Проте основна робота, зазначив він, має бути направлена на виявлення тих, хто збуває наркотичні та психотропні речовини.

Найбільше, каже він, цією хворобою уражене місто Нововолинськ. Проте, додає, вистачає таких і у Ковелі й у Луцьку.

Так, уже цього року вдалося задокументувати діяльність організованої злочинної групи осіб, які збували наркотичні засоби на території Маневицької виправної колонії. У вказаному кримінальному провадженні 5 особам повідомили про підозру, трьом з них інкримінують участь в організованій злочинній групі. Досудове розслідування уже на завершальній стадії.

Також вдалося викрити волинянина, який налагодив на Волині постачання та збут кокаїну. Його затримали під час спроби продажу понад 100 г кокаїну за 8 тис. доларів США.

Крім того, у пункті пропуску через державний кордон на території області затримали автомобіль, у якому виявили заховані пакунки майже з 10 тисячами пігулок загальною вагою понад 5 кг та пакунки з порошкоподібними речовинами вагою понад 160 г, які містять особливо небезпечну психотропну речовину - МДМА, обіг якої заборонено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тимчасова реєстрація Показати IP 11 Травня 2017 21:11
А що, урок, який показали "власники " авто на іноземній реєстрації не підходить? Хай збираются в кучу наркоторговці та й перекривають дорогу. Хай вимагають змінити закон так як їм підходить і всі діла. Знайдется депутатішка, який показово "піде назустріч народу" . Тепер влада безсила - дорогу перекрили - все, міняй закон. Авто на польських номерах це всім показали.
Дмитро Показати IP 12 Травня 2017 00:33
А що власники іноемних авто?Якщо держава не дбає про Вас треба самому дбати про себе!Це Ваш особистий вибір!ЯЯ Нехочу купувати ланос за ціною А8 в Європі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus