USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Цьогоріч за 59 млн відремонтують дорогу Нововолинськ–Локачі

1 Серпня 2020 23:42
До кінця поточного року відремонтують автомобільну дорогу державного значення Т-03-05 Нововолиньк–Іваничі–Павлівка–Локачі.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосила Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 23 серпня. Аукціон розпочнеться 28 вересня.

Очікувана вартість поточного середнього ремонту дороги складає 58,7 мільйона гривень.

Мова йде про ремонт частини дороги на відрізку між 0,7 і 7,3 кілометрами траси.

Роботи включатимуть вирізання порослі кущів, планування узбіч, укосів, розробку ґрунту, укріплення узбіч, облаштування основного проїзду з асфальтобетону, улаштування заїзних кишень, облаштування посадкових майданчиків, з’їздів із дороги, встановлення бар’єрного огородження, дорожніх знаків, стовпчиків, нанесення розмітки, влаштування тротуарів.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, зокрема асфальтоукладача, фрези, трьох дорожніх котків, двох екскаваторів, бульдозера, автогрейдера та машини для перевезення матеріалів, а також працівників відповідної кваліфікації, у тому числі головного інженера, виконавця робіт, інженера з якості, геодезиста та майстра.

Ремонт планують завершити до 31 грудня 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus