USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

«Цунамі брехні». Трамп з моменту інавгурації понад 20 тис. разів публічно сказав неправду, – WP

13 Липня 2020 23:27
Президент США Дональд Трамп станом на 9 липня сказав понад 20 тисяч помилкових або оманливих тверджень з різних питань, які він коментував, повідомляє The Washington Post.

За даними видання, Трампу знадобилося 827 днів, щоб зробити 10 тисяч помилкових та оманливих заяв, у середньому це 12 заяв кожен день, пише НВ.

Однак, всього через 440 днів, глава Білого дому перетнув позначку в 20 тисяч – в середньому 23 заяви щодня протягом 14-місячного періоду.

Заяви Трампа, які не відповідають істині, були зроблені ним щодо різних внутрішніх й міжнародних тем. Зокрема, мова йде про процес імпічменту, пандемії коронавірусу та подій навколо загибелі афроамериканця Джорджа Флойда.

Найчастіше президент США спотворював дійсність, кажучи про те, що сучасний стан американської економіки – найкращий протягом всієї історії країни.

Крім того, Трамп регулярно говорив про будівництво стіни на кордоні з Мексикою і найбільше зниження податків в американській історії, що також не є правдою.

The Washington Post повідомляє, що «цунамі брехні» все більше і більше вимальовується в риториці Трампа.

Нагадаємо, що вперше в історії Twitter зазначив як недостовірний пост президента Дональда Трампа. Йдеться про два повідомлення глави Білого дому, в яких він розкритикував ідею губернатора Каліфорнії про проведення виборів президента через пошту через епідемію коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ага Показати IP 14 Липня 2020 08:38
Як і наш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus