USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Опитування: серед 45 країн Трамп переміг би тільки в Росії

18 Жовтня 2016 22:30
Серед 45 країн тільки жителі Росії проголосували б за Дональда Трампа як кандидата в президента, інші ж підтримали б Хілларі Клінтон.

Про це з посиланням на результати опитування Міжнародної асоціації WIN/Gallup повідомляє «Українська правда».

Опитування організували в 45 країнах. Населення цих країн складає близько 75% світового. Опитування тривало в серпні і вересні серед 44194 респондентів. Похибка вибірки становить 1%.

Згідно з опитуванням, Хілларі Клінтон випереджає Дональда Трампа у всіх, крім однієї країни, Росії. Клінтон дуже популярна в Західній Європі, Латинській Америці та Африці.

Дональд Трамп користується популярністю в Росії і Китаї.

Найбільший відрив у Клінтон був би у жителів Португалії, Фінляндії та Південної Кореї. Там її перевага над Трампом становить 79-80%. Найменше відрив Клінтон від Трампа був би в Лівані, Індії, Палестині. Але навіть там вона перемогла б Трампа з відривом в 22-23%.

У Китаї її відрив від Трампа склав би всього 9%. І тільки в Росії переміг би Трамп з відривом від Клінтон в 23%. Так, на питання, якби ви змогли проголосувати на виборах президента США, за кого ви б віддали свій голос: 33% опитаних в РФ віддали б свій голос за Трампа, 10% - за Клінтон, 57% відповіли, що не знають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
12к Показати IP 19 Жовтня 2016 07:01
Ось і в Америці настали часи коли американцям нема з кого обирати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus