USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Цивільна дружина нардепа Козака, який потрапив під санкції, купила квартиру в Москві за $13 мільйонів

5 Лютого 2021 21:52
Цивільна дружина народного депутата від «Опозиційної платформи – За життя» Тараса Козака Наталія Лавренюк володіє квартирою в 657 квадратних метрів в центрі Москви – в одному з найдорожчих житлових комплексів російської столиці Knightsbridge Privat Park.

Про це дізналися журналісти «Схем».

Апартаменти знаходяться в делюкс-комплексі в п’яти кілометрах від Кремля, по сусідству з російським прем’єром Мішустіним і главою «Пошти Росії».

Згідно з офіційною випискою з Реєстру прав Російської Федерації, Наталія Лавренюк купила квартиру в березні 2020 року. На момент придбання вона коштувала близько 350 мільйонів гривень, або 13 млн доларів.

Житло розташоване на першому поверсі однієї з будівель комплексу і має так званий антресольний поверх. Також вона володіє чотирма паркомісцями і декількома підвальними приміщеннями.

«Попри введення Україною персональних санкцій проти соратника Медведчука Тараса Козака, вони поки, схоже, ніяк не стосуються значної частини його активів і майна, хоча входять у сферу його впливу.

Тому юридично компанії і нерухомість оформлені на його цивільну дружину, яку він роками не вносить у своїй декларації про майно і доходи, хоча цього вимагає закон».

Як повідомляли раніше, Президент Володимир Зеленський 2 лютого ввів у дію рішення РНБО про запровадження санкцій проти телеканалів NewsOne, ZIK та 112 Україна, а також їхнього власника – народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака, якого пов’язують з Віктором Медведчуком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Всезнайко Показати IP 6 Лютого 2021 07:30
Заздріть мовчки.
іван Показати IP 6 Лютого 2021 08:36
нам з цього що?
Анонім Показати IP 6 Лютого 2021 09:35
Це все що ви нарили?
Ага Показати IP 6 Лютого 2021 09:53
Для них ці лімони- як для простого пенсіонера 13 гривнів! Корупцію і бідність подолано!
Коханка Яника Показати IP 6 Лютого 2021 12:07
А я вивезла міліарди вагонів баксів і в путіна купила півдворца - там, де комната Грязі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus