USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тунель кохання на Рівненщині – найромантичніше місце у світі за версією Daily Mail

14 Лютого 2020 20:13
До Дня Святого Валентина британське видання Daily Mail склало список з десяти найромантичніших місць на землі, про які мало хто знає, пише Новое время.

Останнім часом багато популярних туристичних напрямків страждають від перенасичення туристами. Страждають і туристи як від неможливості зробити фото на тлі заповітної пам’ятки, так і від завищених цін у ресторанах і готелях. Мандрівники, туроператори і тревел-видання відшукують інші цікаві ще не розпіарені місця, які заслуговують не меншої уваги.

Британське видання Daily Mail склало топ 10 маловідомих найромантичніших місць світу, які варто відвідати. Список очолює знаменитий тунель кохання, який знаходиться в селищі Клевань, що на Рівненщині.

«Згідно з легендою, бажання, загадане в тунелі, збудеться, якщо пройти весь тунель до кінця», – заманює видання до України, подивитися на залізничну колію, дерева і кущі навколо якої виросли у формі тунелю. Також видання розповіло, як мандрівникові дістатися до Клевані з Києва, Львова та Рівного.

Топ 10 найромантичніших маловідомих куточків світу:

1. Тунель кохання, Клевань, Україна

2. Статуя Алі і Ніно, Батумі, Грузія

3. Дерева кохання, міст Лужкова, Москва, Росія

4. Хвилеріз, Пярну, Естонія

5. Храм Ясуї Компіра-гу, Кіото, Японія

6. Алея поцілунків, Гуанахуато, Мексика

7. Мурал Лист кохання для тебе, Філадельфія, США

8. Зворушлива пара, Томпсон-парк, Лавленд, Колорадо, США

9. Статуя Місце зустрічі, Лондон, Великобританія

10. Мурал Я люблю тебе, Париж, Франція
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus