USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Туреччина скасовує комендантську годину та вікові обмеження на транспорт

22 Червня 2021 09:26
З 1 липня Туреччина скасовує комендантську годину та вікові обмеження на користування транспортом, введені через пандемію COVID-19.

Про це повідомляє турецьке видання Sabah.

Президент Туреччини Реджеп Ердоган повідомив, що уряд прийняв рішення максимально послабити карантинні обмеження через спад пандемії СOVID-19. Зокрема, з 1 липня буде повністю скасована комендантська година (наразі вона діє з 22:00 до 05:00 по буднях та впродовж доби у суботу), державні підприємства повернуться до звичного режиму роботи, а старші люди зможуть без обмежень користуватися громадським транспортом.

Тим не менш, у Туреччині залишаються в силі обмеження часу роботи розважальних закладів та масковий режим.

Всі дані обмеження не стосуються туристичного сектору. В готелях та курортах Туреччини не діє комендантська година та обмеження на час роботи ресторанів, барів та дискотек.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus