USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Турійщина попрощалася з воїном Віктором Трубою

26 Березня 2024 15:31
У вівторок, 26 березня, у Турійську в останню земну дорогу провели 51-річного військовослужбовця Віктора Трубу.

Про це повідомили в Турійській селищній раді.

Підтримати родину та віддати шану воїну, який боронив Україну від окупантів, прийшли земляки, друзі, знайомі загиблого, військовослужбовці, представники влади та усі небайдужі жителі громади.

Віктор став на захист країни 19 жовтня 2023 року. Воював на Харківському напрямку у складі 14-ї бригади. Війна підірвала здоров’я воїна, далися взнаки давні хвороби. Лікарі боролися за життя військовослужбовця та, на жаль, 24 березня серце Віктора зупинилося.
У день прощання з воїном за спокій душі Віктора піднеслася спільна молитва. Рідними вулицями селища під звуки духового оркестру військовослужбовці на плечах пронесли Героя до місця спочинку.
Востаннє воїну віддали військові почесті. Рідним вручили Державний Прапор України, який почесна варта зняла з домовини. На честь захисника пролунав трикратний стрілецький салют та тричі «Слава».
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus