USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Туристка з України показала моторошні кадри лісових пожеж у Туреччині

30 Липня 2021 08:15
На курортах Туреччині через масштабні пожежі закрили дороги, а туристам радять залишатися в готелях, якщо вони у цей день не вилітають додому.

Про це розповіла Громадському радіо туристка Олеся Павлинська, передає УНІАН. Вона відпочивала на південному заході країни.

«Пожежу і дим ми зауважили після обіду, здавалось, що все швидко загасили. Але згодом усе розгорілося знову з іншого боку. Вогонь охопив дорогу, якою ми мали їхати до аеропорту, сьогодні [29 липня] у нас плановий виліт. У результаті нас до Мармариса повезли катером, а звідти до аеропорту вже автобусом», – розповіла вона.

Гіди, за її словами, намагаються не створювати паніку серед людей у зв’язку з неможливістю вивезти одразу всіх туристів.

На своїй сторінці у Facebook українка поділилася моторошними кадрами, на яких видно, як вогонь підбирається до туристичної інфраструктури Туреччини.

«Цьогорічна Туреччина залишить незабутні враження», – пише вона.
Нагадаємо, у Туреччині розгорілися потужні лісові пожежі поблизу популярних в українців курортів. Під час пожеж уже постраждали понад пів сотні людей. У Мармарисі полум'я розгорілося в безпосередній близькості від житлових районів і готелів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Савік Показати IP 30 Липня 2021 09:27
Мені здається ці підпали не випадкові.....Хтос зацікавлений...
Так до Савік Показати IP 30 Липня 2021 11:38
Я теж так подумала. .. кацапи можуть бути... скільки їх не пускали , та і зараз Путінської не зацікавлений щоб вони літали туди
ПетровБаширов Показати IP 30 Липня 2021 09:44
Новичок-с. В горящем виде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus