USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

«Ти порнуху на телефон знімаєш?»: на Волині нахабний водій замість 500 грн штрафу заплатить 3,5 тисячі

15 Червня 2021 13:55
На Волині водій замість 500 гривень штрафу за непристебнутий ремінь заплатить 3,5 тисячі гривень за адміністративні правопорушення. Чоловік хотів помірятися з патрульними знанням законодавства, однак «битву» програв.

Про інцидент, який трапився в Ковелі, йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Патрульні зупинили водія через непристебнутий ремінь і правоохоронець спробував показати чоловіку відео зі свого телефону, як той вчинив правопорушення.

«Це порнуху знімаєте вдома на цей телефон?» - одразу ж почав розмову з патрульним водій, якого зупинили. Порушник вимагав у патрульного сертифікат на телефон, наголошуючи, що докази добуті незаконно, адже телефон не стоїть на балансі патрульної поліції.

Проте правоохоронці попередили: якщо водій не надасть водійське посвідчення, то на нього складуть протокол, розмір штрафу – 3 тисячі 400 гривень.

У результаті на водія склали низку адмінпротоколів. Зокрема, за те, що він не має посвідчення водія відповідної категорії, а також не пред’явив реєстраційний документ на транспортний засіб та страховий поліс.

Відтак чоловік змушений буде звертатися до суду, аби скасувати постанови патрульних.

Детальніше – у сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Людина Показати IP 15 Червня 2021 14:07
І те все ми годуємо!
Цікавий Показати IP 15 Червня 2021 15:09
забули ще керування в стані наркотичного сп’яніння (відмовився від огляду) от тоді і гайда до суду....доказуй! Головне в цьому що полісмени ніякої відповідальнотсі не несуть от і пишуть що хочуть!
123 Показати IP 15 Червня 2021 16:16
В суді потрібно зняти як ці поліціянти будуть пихтіти і пояснювати законність здобутих доказів та коли суд скасує незаконні постанови про притягнення до адмінвідповідальності написати заяву про притягнення їх до криміналу за зловживання владою.
Анонім Показати IP 15 Червня 2021 16:34
В нас є закон,але коли водій хотів ним скористатись з нього насміхається "аверс",ведучий,полісмен гавкає і т.д.Це говорить про те,що ми навіть африканців не наздогнали, ха-ха..водій хотів похвастатись знаннями закону,які поліцейські не вчили,прийшли на роботу по оголошенні...Не кого не захищаю,але що водії хамовиті,що поліцейські поводять себе зовсім не так як потрібно,ми живемо тут і зараз,ми є теперішнє і майбутнє.
Палата №7 Показати IP 15 Червня 2021 16:35
Перше, що робить тупий полішук, коли влаштовується в ДПС, це купує нового айфона шуб всі бачеле якій він крутей.
читач Показати IP 15 Червня 2021 20:08
Суд скасує ці постанови,як незаконні.Було б добре,щоб суд зобов"язав сплатити 3400грн. до Держбюджету поліцаїв,які незаконно склали постанови,може тоді ці іді ...ти думали б головою,а не причинним місцем перш ніж порушувати Закони України.
Анонім Показати IP 16 Червня 2021 00:22
Вони просто думають що за 7 років існування поліції все знають я більш ніж впевнений що дехто більше забув чим їх навчили....,..,
Парень Показати IP 24 Червня 2021 21:28
Народ, поліцейські на роботі молодці. Тупорилий дибілоїд водій, в падло ременя застебнути? От ви скажіть? Наскільки треба бути тупим і лінивим. Це ж таоя безпека. Вся Європа їздить , але в нас бикі і рагулі без ременів та ще біля вуха телефон , хоч в багатьох блютуз в авто є. Виїдь в Польщу і відкрий смердючого рота до їхніх копів за ремень! Є такі герої?! Нема. Так що хавальники прикрили і тихенько сопіть , рагулі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus