USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Тягнибок привіз до Луцька «свободівську жесть». ФОТО

18 Жовтня 2010 17:25
Всеукраїнське об’єднання «Свобода» непокоїться можливими фальсифікаціями та підкупом голосів на виборах 31 жовтня. Саме тому політична сила випустила тематичну серію плакатів «не для слабкодухих».

Сміливу агітацію 17 жовтня під час прес-конференції в Луцьку презентував лідер об’єднання Олег Тягнибок.

«Це така наша партійна свободівська жесть, якщо хочете. Ми розпочинаємо акцію, такий проект передвиборчий, який є необхідним сьогодні», – пояснив він.

Політик продемонстрував плакати, які спонукають замість голосу на виборах продати тіло або нирку. Показав Тягнибок і «криваві» наліпки, які закликають розрізати язик навпіл тим, хто домагається двомовності.

«Жорстко, гидко. Але як реагувати зараз на тих людей, які готові психологічно продати свій голос за 20 нещасних гривень, а потім п’ять років кусати собі лікті, не розуміючи того, що вони роблять? А фальсифікації на тих виборах будуть просто неймовірні», – переконаний він.

Разом з тим Тягнибок розуміє ризики, на які штовхає «Свободу» така жорстка агітація.

«Ми розуміємо, що ми ризикуємо, випускаючи подібну продукцію, оскільки не виключено, що певна частина виборців може відвернутися від нас. Але нашу позицію треба розуміти. На цих виборах життя не закінчується. І для нас важливо не просто отримати велику кількість голосів. Для нас важливо, щоб суспільство змінилося. Якщо якось частина людей задумається чи варто продавати свій голос, то завдання своє ми виконаємо», – висловився політик.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
IgorOKCJ Показати IP 18 Жовтня 2010 17:35
Оригінально... і вважаю досить правильно:) Гарно висловили своє бачення проблеми у цих плакатах...:)!
VSC Показати IP 18 Жовтня 2010 17:43
Шикарно, после такой рекламы ряды сторонников ПР только пополнятся. Интересно, а эти плакатики уже появились в русскоязычных СМИ? Представляю себе заголовки и комментарии этой дебильной мазни. Создается впечатление, что это провокация ФСБ, наши гламурные спецслужбы до такого не додумаются. Неужто тягнибокеров Москва финансирует? Большего вреда для национальной идеи придумать невозможно.
OrestN Показати IP 18 Жовтня 2010 19:26
Тягнибок - молодець, самій перспективній, принциповий, мужній політик, йому нема рівних, я голосую за СВОБОДУ! :-)
Клим Савур Показати IP 18 Жовтня 2010 21:07
VSC Сьогодні 17:43 Відповісти "Шикарно, после такой рекламы ряды сторонников ПР только пополнятся..." А знаєте, як в нас кажуть - "На злодії шапка горить..." - зразу видно хто в нас проводить антиукраїнську політику і буде найбільше займатися фальсифікацією.... Тягнибок - СУПЕР ! ВО "Свободу" - в ради!!!
VSC до Клим Савур Показати IP 19 Жовтня 2010 10:18
Очень точно подмечено. Сразу видно, кто проводит антиукраинскую политику - Свобода и Тягнибок, под руководством московских режиссеров.
Oleg Показати IP 18 Жовтня 2010 21:45
МОЛОДЕЦЬ!!!
Семен Биймоскалюг Показати IP 18 Жовтня 2010 21:49
Прикольненькі плакатики, соціальні і частково відображають сучасний стан в Україні. Але плакати плакатами, головне, щоб люди після виборів геть не розчарувалися в тому, що вони таки можуть змінити на краще свою рідну країну. Також головне, щоб прийшли до влади не ті жлоби, що пруться туди аби тільки пропхати свій бізнесок, відамити гроші на комунальній власності, чи на будівництві доріг, або ж торгуючи земельними ділянками і різними дозволами. Таких треба вішати за яйця на тих бігбордах, де висять зараз їх обличчя.
ГРЕК Показати IP 18 Жовтня 2010 23:14
Мені здається , що проблеми мови варто шукати в проблемах освіти - особливо - початкової. Там має закладатися відчуття мови , мовної культури .Політики тільки роблять шкоду. Як регіонали , так і свободівці (згадую ту Фаріон , здається , Ірину...) Мне кажется , что свободовцы хотели бы максимально исключить русский язык из употребления ; хорошо бы , чтоб никто не слышал русской речи , и тогда , без ВСЯКИХ УСИЛИЙ со стороны родителей , учителей , воспитателей и вообще государства , народ заговорит українською мовою. Аби тільки не чули кацапської , бо нахватаються русизмів та іншої гидоти. Краще "ВАУ!" ніж "ЙОЛКІ - ПАЛКИ!" Створювати конкурентноспроможний продукт - тяжко. Привчати дитину до книжки - нема кому . Відтягнути від телевізійної помойки - нМені здається , що проблеми мови варто шукати в проблемах освіти - особливо - початкової. Там має закладатися відчуття мови , мовної культури .Політики тільки роблять шкоду. Як регіонали , так і свободівці (згадую ту Фаріон , здається , Ірину...) Мне кажется , что свободовцы хотели бы максимально исключить русский язык изупотребления ; хорошо бы , чтоб никто не слышал русской речи , и тогда , без ВСЯКИХ УСИЛИЙ со стороны родителей , учителей , воспитателей и вообще государства , народ заговорит українською мовою. Аби тільки не чули кацапської , бо нахватаються русизмів та іншої гидоти. Краще "ВАУ!" ніж "ЙОЛКІ - ПАЛКИ!" Створювати конкурентноспроможний продукт - тяжко. Привчати дитину до книжки - нема кому . Відтягнути від телевізійної помойки - ема кому . Дитина росте під матюки Дома - 2 та стрілянину ментовських серіалів... Винні - рускіє. На РАХУНОК української мови (як говорять деякі роздратовані двуязичієм) - якою мовою розмовляв Ющенко ? Отож бо й воно ... Лично мне двуязычие - как стоп - сигнал . Иногда не могу вспомнить - на каком языке был звонок или смотрел передачу - абсолютно без разницы . Режут глаза и уши лишь грамматические ошибки или неправильная речь дикторов. Плакаты - не понравились. Не понравилась кровь , изображение человеческих органов . Если бы эта кровь отпугивала от СПИДА , криминальных абортов или от езды пьяным - ладно , но кровь и политика ...Опасная глупость. А слабо - для начала - убрать из маршруток дурную попсу - в основном русскоязычную ? Без крови и митингов ? IgorOKCJ - не побачив бачення проблеми.Проблема є - катастрофічний занепад освіти та культури. Мова - це відображення культури. Побачив простітуток та вирізані нирки. Жах.
OrestN Показати IP 18 Жовтня 2010 23:52
тому і я вважаю, російська мова публічно має бути ЗАБОРОНЕНА! Усі держслужбовці на роботі мають користуватись виключно єдинодержавною мовою. Держосвіта має проводитись тільки українською мовою. Влада має започаткувати проект інтеграції в українське суспільство зросійщених українців а також нацменшини: росіяни, татари, ... Українські ЗМІ н усій території держави мають видаватись ТІЛЬКИ державною мовою. НАведімо лад хоча бі як в росії.
ГРЕК до OrestN Показати IP 19 Жовтня 2010 11:02
Семен Биймоскалюг Вчора Прикольненькі плакатики - не люблю слово "прикольно" . Это слово не выражает ничего , кроме неумения пользоваться богатствами родного языка. Тем не менее напомню любителям приколов , что была когда - то в Испании такая прикольная песенка "Над всей Испанией безоблачное небо"... Щодо "Заборонити транслцію дешевих московських мильних опер" - 100 відсотково - ЗА ! А також іншого мила . Тільки хто буде відрізняти мило від шампунів та шампуні від шедеврів ? Ті , що сидять зі сльозами на очах на концертах поплавських та борисів апрелей ? Європейська політична еліта не вилазить із залів , де лунає класична музика . Жискар Д Єстен попросив у Співакова дозволу бути на сцені під час виступу і перегортати ноти біля роялю... Хтось може уявити , наприклад , Тягнибока (зі всією повагою ) або Ющенко - біля нот ??? Або Януковича ??? Янукович може перевернути рояль разом з виконавицею , але гортати ноти ... Нема інтелектуалів серед політиків . Принаймні серед вищої "єліти" . Митці , наприклад , Забужко , Жадан , Андрухович та інші щось намагаються прокричати , але ті чуваки , що захоплюються поезією Чехова , навіть не знають - хто то волає . До ОРЕСТА - в эпоху интернета запретить читать , смотреть и слушать - уже невозможно. Ну запретите Вы ввоз российских газет...Так они все - в нете. Все мыло - российское , мексиканское , американское , .......е - все выложено в торрентах. Убрать это говно из ящиков , затруднить доступ через простое нажатие любой кнопки на пульте - возможно. Хотя самый эффективный способ - воспитание собственных детей. Детей нужно не только учить ходить и пользоваться вилкой , но и говорить , смотреть , слушать и пользоваться информацией во всем многообразии доступа . А плакаты - фуфло ! Господа! Начните с луцких маршруток ! Уберите гной из салонов.
VSC до OrestN Показати IP 19 Жовтня 2010 11:41
"НАведімо лад хоча бі як в росії." - за такие высказывания друзья-свободовцы должны тебя наказать. Не патриотично как-то.
OrestN Показати IP 18 Жовтня 2010 23:56
усі радіо- та теле канали мають мовити державною. Ввіз російських газет обкласти подвійним митом. Заборонити транслцію дешевих московських мильних опер.
Клим Савур Показати IP 19 Жовтня 2010 07:22
Вся справа в цьому, що російська мова для нас асоціюється з нашим "півніним братом", за 300-літнє братання з яким, українці зазнали тільки принижень, знущань, гонінь... Тому на майбутнє, наші нащадки повинні як найбільше дистанціюватись від усього, що викликає спогади про роки гноблення та поневолення. СЛАВА УКРАЇНІ !
Лучанка Показати IP 19 Жовтня 2010 08:36
Реклама агресивна, не знаю, чого добивалися рекламісти, але відчуття гидоти викликали. Агресивною рекламною кампанією програв Яценюк. Тепер агресією хоче досягти результату Тягнибок. Його виступи дратівливі, сповнені злоби, хай би подивився на себе зі сторони. Помиляється. Тепер точно знаю, що за нього не проголосую. Хочеться позитива, спокою, беззлобності. А поки що гидота, бридко, нудить... А в "Свободи" від цього садо-мазо, напевно задоволення, збоченці.
Револьвер до Лучанка Показати IP 19 Жовтня 2010 12:40
Ой, мої ж ви тихі-сумирні вівці! Мої ж ви естети, трясця... Тягнибок гіркими сльозами буде вмиватись, що не приподобився людиноподібним телятам, яким хочеться "позитива".))) Зараз Україні потрібні люди з Духом воїна, а не стадо сумирно-позитивно-беззлобних рабів, котрі з задоволенням підуть на закллання. А ще коли цей процес відбуватиметься весело і з позитивом, то зросять чоботи своїх катів сльозами вдячності. Тьху, оце дійсно - ГИДОТА!
Я до Револьвер Показати IP 19 Жовтня 2010 15:16
"Револьвер" не вибухнув, а пукнув. Хоча пробував з патетикою: воїни, кати, раби. І теж такий самий недолюблений, злостивий, політично завантажений.
АДМИНИСТРАТОР WCU Показати IP 19 Жовтня 2010 09:33
ЭТО ТУПО! РЕКЛАМНЫЙ ПЛАКАТ №2: СНАЧАЛА МУЖИКИ ПРЕВРАТИЛИ ПОЛИТИКУ В ПРОСТИТУЦИЮ, А ТЕПЕРЬ ПЕРЕКЛАДЫВАЮТ С БОЛЬНОЙ ГОЛОВЫ НА ЗДОРОВУЮ. ЧТО ИНТЕРЕСНО - ОНИ ВЛАДЕЮТ УРОВНЕМ ЦЕН И НА ТОМ И НА ТОМ РЫНКЕ (ЗНАЮТ ГДЕ ДЕШЕВЛЕ, ГДЕ ДОРОЖЕ). ВПРОЧЕМ, НИЧЕГО СТРАННОГО - ОНИ ЖЕ И ЗАДАЮТ ЦЕНЫ И НА ТОМ И НА ДРУГОМ РЫНКЕ.
Ласковая Показати IP 19 Жовтня 2010 12:24
«Жорстко, гидко. Але як реагувати зараз на тих людей, які готові психологічно продати свій голос за 20 нещасних гривень, а потім п’ять років кусати собі лікті, не розуміючи того, що вони роблять?" - Ну й сказанув. За всі роки незалежності, за кого б я не голосувала, не відчуваю що для мене щось змінилось в кращу сторону. А після перемоги Регіоналів, все йде тільки до гіршого. З моєю мінімальною зарплатою 20 грн., хоча б на проїзд були. Частіше б вибори були. Народ би трошки підзаробляв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus