USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Тимошенко написав заяву про звільнення з посади заступника керівника ОП

24 Січня 2023 08:25
Кирило Тимошенко написав заяву про звільнення з посади заступника керівника Офісу Президента.

Фото відповідної заяви він опублікував у Телеграмі.

«Дякую Президенту України Володимиру Зеленському за довіру і можливість робити добрі справи кожного дня і кожної хвилини», – зазначив Тимошенко.

Він також подякував «кожному очільнику обласних військових адміністрацій. Ми з вами змогли побудувати найпотужнішу команду в країні. Ви дійсно круті. Ви справжні воїни світла!».

Тимошенко висловив вдячність мерам міст «за конструктив в суперечках».

Крім того, він подякував «крутій команді Директорату з питань регіональної політики Офісу Президента. Без вас нічого б не було».

«Дякую всім українцям за довіру до нашої справи. Дякую ЗСУ – що вберегли і бороните нашу країну. Дякую дружині і сину. За розуміння і підтримку», – підкреслив Тимошенко.
Володимир Зеленський підписав заяву Тимошенка та видав указ про його звільнення з посади.
Раніше Президент Володимир повідомив про «кадрові рішення» щодо управлінців різного рівня.

За даними ЗМІ, замість Тимошенка на посаду планують призначити очільника Київської військової адміністрації Київської області Олексія Кулебу.

Глава держави Володимир Зеленський призначив Тимошенка на посаду заступника голови Адміністрації Президента 21 травня 2019 року. Влітку 2019 року АП була перейменована на Офіс Президента. 25 червня 2019 року Кирило став заступником керівника ОП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Іван Показати IP 24 Січня 2023 08:47
Україна в скорботі. Втратила такого "політичного діяча"! Росточком метр сорок на табуретці і в черевиках на платформі. А "честі" нема - дарма на заяві так написав. Цей підпанок не знає, що таке честь.
Правда Показати IP 24 Січня 2023 08:49
Господи,яке воно ду...Що тим написало,це ж офіційний документ(заява),а чому "сердечко"не червоною ручкою,дов...заступник якогось керівника з великих літер,прямо генеральний секретар цк кпрс...має навіть якусь честь,ого...там що,всі такі?
Анонім Показати IP 24 Січня 2023 09:00
Андрій Борисович наступний? чи американці ще не переконали пана президента?
Вангалітик Показати IP 24 Січня 2023 09:12
Клоуни, б-ь
Анарх Показати IP 24 Січня 2023 11:34
Щурі тікають з корабля?
Украіна Показати IP 24 Січня 2023 11:44
Бідолога, "щохвилини робив хороші справи", а його "звільнили!!! Не звільнили, перепрошую, а пішов "за власним бажанням"! Чому не пишуть у заяві, "за які хороші справи" звільнено!!! Українці прагнуть коректного формулювання, щоб не применшувати "заслуг" "воїнів світла"!!!
Клава Показати IP 24 Січня 2023 12:24
сердечко на заяві най ставить психіатр, означатиме, що тест пройдено..
Анонім Показати IP 24 Січня 2023 14:23
а якщо крав крав і написав заяву на звільнення то не посадять?
Анонім до Анонім Показати IP 24 Січня 2023 22:50
Ну дивись, якби він працював десь на складі, то йому гаплик, залежно від крадіжки навіть судимість, вовчий білет і життя перекреслене. Але якщо накрутив кільканадцять льйонів, то не так вже й сильно тобі в житті треба та робота, та і судити різко стає ні за що.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus