USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Тиждень чоловічої моди у Лондоні. ФОТО

16 Січня 2013 10:19
Лондонський Тиждень чоловічої моди (Men's Fashion Week) в цьому році був кумедним, якщо не дивовижним.

Про це йдеться на Bigpicture.ru.

Триденний захід у перший же день шокував публіку щитами з дощок, якими були прикриті обличчя моделей. Надалі дизайнери, здавалось би, змагалися один з одним, хто божевільніший.

Так, подія в Лондоні, під спонсорством фірми Topman, показала твори 60 дизайнерів чоловічого одягу. Тенденції, показані на подіумі, продемонстрували напрямок індустрії на осінь/зиму 2013 року і зібрали пресу і покупців з більш ніж 45 країн.

Дизайнер MAN, у співпраці з Topman і Fashion East, показав неймовірні дощаті моделі з дерев'яними елементами.

«Сузір'я» дизайнерів Joe Bates, Sid Bryan і Cozette McCreery, які співпрацюють під відомим слоганом «всі за одного і один за всіх», представили публіці величезні, вільні трикотажні джемпери та рукавиці в комплекті з високими шапками.

На деяких светрах красувалися написи «Будь ласка, убий мене».

Модель Девід Ганді, який є членом Британської Ради Моди, сказав на початку заходу: «Я хочу, щоб цей захід став номером один чоловічої моди у світі». Одне можна сказати точно: було б набагато простіше вважати його «номером один серед найбільш дивних заходів».

Зірки, які були присутні на Тижні чоловічої моди, наприклад, репер Tinie Tempah, рокер Ronnie Wood, модель Oliver Cheshire і актор Benedict Cumberbatch - всі, у кого була можливість дивитися демонстрації, хапалися за животи в нападах сміху. Ці потенційні покупці не хотіли купувати одяг, який, мовляв, годиться хіба що для циркових клоунів.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Інна Показати IP 16 Січня 2013 10:21
Новина якраз для "Волинських новин" актуальна))))))
Чеширский Кот Показати IP 16 Січня 2013 10:57
Это мужская мода? М-дя, подождем prêt-à-porter.
Студент Показати IP 16 Січня 2013 11:17
Отв вийшов би я на вулицю в такому модному одязі і вжедодому шансів повернутися було б небагато.
Упс Показати IP 16 Січня 2013 12:13
Бред!
Лучанка Показати IP 16 Січня 2013 13:27
А чому б ні?:) В нас он с-кт людей на Порше, БМВ, Мерседесах їздить..., от їм на таке і дивитися))) Хотіла б побачити хоча б 1 такого в житті, а не на подіумі=)
Олежик Показати IP 16 Січня 2013 14:04
Можливо я дуууже відстав від сучасної моди, але ПРИСТРЕЛЬТЕ МЕНЕ БУДЬ ЛАСКА ЯКЩО ЦЕ Є МОДНИМ !!! Після такого я вже й не дивуюсь чому ми маємо президета-ананаса, прєм"єра-кровосісю, двох великомучеників в тюрмах з телевізорами і кондиціонерами і ще чорт знає кого...
Versace Показати IP 16 Січня 2013 15:06
Клоуны вы все. Это ведь нaute couture.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus