USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У 29-річного волинянина вдома знайшли канабіс, гвинтівки та холодну зброю

14 Серпня 2020 13:23
У мешканця Нововолинська вилучили канабіс та зброю.

Про це інформують у прокуратурі Волині.

За процесуального керівництва Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури у межах розслідування кримінального провадження про вчинення 29-річним мешканцем Нововолинська наркозлочинів працівниками поліції у ході проведення санкціонованого судом обшуку в його оселі вилучено канабіс (рослини і подрібнену речовину), обладнання для фасування й вживання наркотичних засобів, а також дві гвинтівки, оптичний приціл, набої та холодну зброю.

Вирішується питання щодо затримання раніше судимого чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Встановлюється законність користування зброєю, а також причетність волинянина до незаконного збуту особливо небезпечних наркотичних засобів.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 14 Серпня 2020 15:20
Тепер цілий відділок розкумариться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus