USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Волинянин, якого вкотре зловили за збут наркотиків, намагався оскаржити запобіжний захід

5 Березня 2024 20:45
Уже судимий волинянин знову взявся за старе – збував наркотики. Його взяли на реалізації канабісу та PVP разом зі спільником. Втім під вартою сидіти чоловік не хоче, тому подався оскаржувати свій запобіжний захід в апеляцію.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Неодноразово судимого за наркозлочини мешканця Нововолинська зловили на збуті PVP та канабісу. Йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Він оскаржив таке рішення у Волинському апеляційному суді.

На судовому засіданні підозрюваний, його захисниця та прокурор були присутніми в режимі відеоконференції. Мешканець Нововолинська нині перебуває в СІЗО.

Читати ще: Можуть сісти на десять років: торговців наркотиками у Нововолинську взяли під варту

З ухвали Нововолинського міського суду журналісти дізналися: волинянин збував психотропи клієнтам за 200 грн і вище. Нині в апеляції оскаржує своє перебування під вартою. Мовляв, готовий сприяти слідству, щоб зловити інших наркодилерів.

Заслухавши обидві сторони, колегія суддів постановила: запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для волинянина залишити без змін.

«Апеляційну скаргу захисника в інтересах підозрюваного залишити без задоволення», – зачитали рішення судді.

Читати ще: Гашишу на 13 мільйонів: троє волинян переправляли безпілотником наркотики через кордон

Як розповіли в прокуратурі, цього разу чоловіка зловили разом зі спільником. Він, за даними слідства, теж збував психотропи. І нині також під вартою.

«Чоловіка підозрюють у тому, що впродовж листопада минулого року до лютого цього року він збував у Нововолинську PVP та канабіс. Зареєстровано кілька епізодів, які він вчиним сам. Окрім того, в одному епізоді у нього був спільник, з яким проживав разом. Обоє – раніше судимі за вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків», – роз’яснила речниця Волинської обласної прокуратури Наталія Мурахевич.

Вона додала: деякі епізоди підозрюваний вчиняв, будучи на іспитовому терміні. За скоєння таких злочинів передбачено покарання – до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus