USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

У Білорусі ракетному підрозділу наказали підготуватись до «бойового застосування»

24 Лютого 2023 10:12
У Білорусі одному з ракетних підрозділів наказали «висунутися до призначеного району», а також підготувати техніку до бойового застосування.

Про це повідомили у білоруському Міністерстві оборони, передає ТСН.

«У межах заходів бойової готовності один із ракетних підрозділів висувається до призначеного району. Особовому складу належить відпрацювати комплекс заходів щодо обладнання району стартових позицій та підготувати техніку до бойового застосування», – йдеться в повідомленні.

Міноборони Республіки Білорусь не повідомляє, про який підрозділ йдеться. Також не вказані види ракетних озброєнь, які має підрозділ.

Нагадаємо, у Білорусі стартували двотижневі навчання прикордонників, під час яких вони «боротимуться з партизанами та диверсантами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus