USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Білорусі розпочався третій раунд перемовин України з Росією

7 Березня 2022 17:21
У Біловезькій пущі в ці хвилини розпочався третій раунд переговорів між українською та російською делегаціями про вторгнення Росії в Україну.

Про це повідомило посольство РФ у Білорусі 7 березня, передає Корреспондент.net.

UPD. О 16:40 російські ЗМІ написали, що посольство РФ у Білорусі не підтверджує початок переговорів.

Незадовго до цього радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк повідомив, що за кілька хвилин розпочнеться розмова з «представниками країни, яка всерйоз вважає, що масштабне насильство над мирним населенням – це аргумент».

«Доведемо, що це не так. Не звертайте уваги на різні токсичні прізвища на кшталт Янукович, Бойко, Мураєв, яких по дурості тягнуть росіяни», – сказав він у відеозверненні.
Глава російської делегації, помічник президента РФ Володимир Мединський, заявив перед початком зустрічі, що сторони, як і раніше, будуть обговорювати питання внутрішньополітичного та військового врегулювання, а також гуманітарні аспекти, зокрема коридори для евакуації мирних жителів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus