USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Боратині горіла пошта. ОНОВЛЕНО

17 Січня 2018 10:15
Уночі на 17 січня о 02:57 в селі Боратин Луцького району спалахнула дерев’яна будівля відділення поштового зв’язку.

Про це інформує прес-служба ДСНС України у Волинській області.

Приборкали вогонь 03:28 працівники 1-ї та 2-ї державної пожежно-рятувальних частин міста Луцька.

Причина пожежі – встановлюється.

Як повідомила в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини речниця волинських рятувальників Ірина Варварук, вогонь знищив дах, який був вкритий шифером. Також частково пошкоджено стіни будівлі.



Фото з сайту Волинь24

Загалом протягом доби волинські рятувальники ліквідували 6 пожеж.

Так, 16 січня о 11:55 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що с. Заячиці Локачинського району горить дерев’яний житловий будинок. На місце події прибули працівники 15-ї державної пожежно-рятувальної частини, які приборкали вогонь о 12:15. Ймовірна причина пожежі - несправність пічного опалення.

О 11:54 трапилась пожежа в місті Луцьку на вулиці Ранкова. Зайнялась цегляна господарська будівля. На місце події прибули працівники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька, які о 13:12 ліквідували загорання. Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електропроводки

Також незначні загорання виникли у Маневицькому та Камінь-Каширському районі.

17 січня о 02:31 в місті Нововолинську зайнявся вогнем двоповерховий цегляний житловий будинок. Вже о 03:00 у складі двох відділень та за допомогою апаратів на стисненому повітрі його загасили працівники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинськ. Ймовірна причина пожежі – порушення правил безпеки при експлуатації твердопаливного котла.

Управління ДСНС України у Волинській області закликає громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті. В умовах осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду важливо подбати про справність пічного опалення, не перевантажувати електромережу, бути обережними з відкритим вогнем та пильнувати за дітьми, не дозволяючи їм гратися сірниками, запальничками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валерія Показати IP 17 Січня 2018 13:13
Дякую пожежникам за швидку роботу !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus