USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Брищі очищують воду

8 Грудня 2017 11:52
Роботи з очищення воли проводяться у селі Брище. Про це у мережі написала голова Княгининівської ОТГ Олена Твердхліб. З її слів, кварцовий пісок, вочевидь, не мінявся з "часів царя Гороха".

"Проводимо роботи з очищення води в с.Брище. З фото стає зрозуміло, в чому причина забруднення води. Кварцовий пісок не мінявся певно ще з часів "царя гороха",...або якщо точніше - правління М. Піскар", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Показати IP 8 Грудня 2017 12:35
То чого ж Твердохліб вже 5 років сидить і не поміняла до цього часу. Вже б мовчала...
вода Показати IP 8 Грудня 2017 16:24
якісь непрофесійні висновки. Кварцовий пісок чи гравій дає тільки механічну сорбцію. Так, якщо його вчасно не замінювати, своїх функцій він не виконуватиме, а навпаки трохи накопичить на собі всяких домішок. Але бути головним джерелом забруднення води він не може. Здайте воду в лабораторію, заплатіть 300грн і взнайте реальну причину. Тоді замовте проект справжньої очистки і реконструкції вашої станції, бо той новий пісочок ніяк не скрасить враження технологічної застарілості та зношеності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus