USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Британії скоротять самоізоляцію для тих, хто прибуває в країну

24 Листопада 2020 11:19
Міністр транспорту Великої Британії Грант Шаппс заявив, що з 15 грудня ті, хто приїхали в країну, зможуть здати тест на коронавірус через п’ять днів самоізоляції.

Про це повідомляє Новое время з посиланням на Інтерфакс-Україну.

Якщо тести покажуть негативний результат, то ті, хто приїхали, будуть позбавлені від необхідності продовжувати перебувати на самоізоляції. Замовити тест на коронавірус радять в міністерстві заздалегідь.

«Наша нова стратегія тестування дозволить нам подорожувати вільніше, бачити близьких і вести міжнародний бізнес. Надаючи людям можливість пройти тестування на п’ятий день, ми також підтримуємо туристичну індустрію, яка продовжує відновлюватися після пандемії», — заявив Шаппс.

З початку пандемії в Британії було зафіксовано понад 1,5 млн випадків зараження коронавірусом, понад 55 тисяч із них летальні. Країна посідає сьоме місце в світі за кількістю випадків COVID-19.

З 31 жовтня в країні було запроваджено загальнонаціональний карантин, але вже нступного тижня країна перейде від локдауна до трирівневої системи локальних обмежень, в залежності від епідемічної ситуації в регіоні.

Також влада Шотландії, Уельсу та Північної Ірландії погодилася створити громадянам можливості для святкування Різдва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus