USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Британії таксист запобіг теракту, замкнувши смертника в автівці

15 Листопада 2021 15:25
У Великій Британії таксист Дейвід Перрі замкнув підозрілого пасажира в машині незадовго до вибуху автомобіля, який поліція вважає потенційним терактом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Daily Mail із посиланням на джерела.

Повідомляється, що ліверпульський таксист підібрав пасажира, який попросив відвезти його до англіканського собору. У соборі мав завершитися парад на День Пам’яті, у якому взяли участь тисячі військових, ветеранів та перших осіб міста. Коли пасажир таксі побачив, що дороги заблоковані, він попросив замість цього відвезти його у центр міста.

«Коли вони проїжджали жіночу клініку, він сказав зупинити там. Була майже одинадцята ранку. Дейвід помітив, що у пасажира до одягу причеплені якісь дроти», - розповів журналістам один з друзів Перрі. Він додав, що після цього Дейвід вискочив з машини та замкнув там пасажира. За кілька секунд пролунав вибух.

У Британії почали розслідування вибуху таксі, в якому одна людина загинула і одна отримала поранення.

Як пише «Європейська правда» з посиланням на BBC, інцидент стався близько 11 години ранку 14 листопада. Пораненого водія госпіталізували, стан чоловіка стабільний.
«Мої думки з усіма, кого зачепив нинішній жахливий випадок у Ліверпулі», – відреагував прем’єр Борис Джонсон.

Детективи контртерористичного відділу повідомили про затримання трьох підозрюваних, які могли бути причетні до інциденту – чоловіків віком 21, 26 і 29 років. Їх заарештували у районі Кенсінгтон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дідо Показати IP 15 Листопада 2021 19:17
Мусульмани. Потенційні терористи. І можливо той що винаймає квартиру поруч.
І... до Дідо Показати IP 15 Листопада 2021 23:08
і росіяни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus