USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У будівельника, який впав з висоти у Луцьку, – перелом хребта та травма грудної клітки

28 Травня 2020 10:07
У Луцьку рятувальники надали допомогу людині, яка травмувалась на будівництві.

27 травня о 17:44 до служби «101» надійшло виклик про необхідність надання допомоги працівнику, який впав на будівництві на проспекті Молоді, повідомляють у пресслужбі ДСНС Волині.

До місця події прибули чергові відділення 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини та групи рятувальних робіт АРЧ аварійно-рятувального загону Управління ДСНС у Волинській області. З’ясувалось, що працівник впав з другого поверху в підвальне приміщення, отримав перелом шийного відділення хребта та травму грудної клітки.

Рятувальники спустились в підвальне приміщення до потерпілого, зафіксували його в медичних ношах і о 18:12 підняли на поверхню та передали працівникам екстреної медичної допомоги. Каретою швидкої допомоги працівника госпіталізували до медичного закладу.

Всі обставини нещасного випадку з 38-річним працівником з’ясовуються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus