USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У чемпіонки світу з Волині вкрали подароване кілька днів тому авто

29 Вересня 2019 17:34
У чемпіонки світу з вільної боротьби Юлії Ткач вкрали новенький автомобіль, який їй чоловік подарував кілька днів тому з нагоди ювілею, пише КовельPost.

26 вересня спортсменці виповнилося 30 років. На своїй сторінці у фейсбуці вона поділилась з підписниками радістю від отриманого подарунка.

«Коли чоловік вирішив, що тобі дуже пасує червоний колір. my new baby. перший подаруночок на солодкі 30», – написала Юлія.

А вже сьогодні, 29 вересня, з’явився інший допис, у якому спортсменка з розпачем повідомила, що автомобіль вкрали.

«Це як страшний сон. Ніколи не могла подумати, що це може статись зі мною. Коли ти зранку ідеш на парковку, а там просто немає твого авто. Все ... він просто зник. Як можна поцупити чуже, те, що належить не тобі. Засмучена, розгублена і втрачена надії...», – пише Юлія.

Крадіжка сталася на платній парковці біля Храму святих Володимира і Ольги УГКЦ у Львові. Про це повідомляють у Львівській спільноті Варта:

«29.09.2019 протягом ночі у м.Львів по вул. Симоненка невідомі особи заволоділи автомобілем Мазда-3 2018 року випуску, червоного кольору. Державний номер: АТ7787ЕХ. Прикмети: чорні рейлінги на даху і чорні литі диски, є накладка на задньому бампері теж чорна. Усім, кому відома будь-яка інформація про місце знаходження даного авто, або можливо хтось став свідком викрадення, просимо сповістити на 102.»

Нагадаємо, майбутня чемпіонка Юлія Ткач народилася і виросла у Ковелі. Є вихованкою Заслуженого тренера України Анатолія Мілехіна. Нині мешкає у Львові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Шурік Показати IP 29 Вересня 2019 19:39
Пардон, а те, що парковка платна, хіба не змушує сушити голову зовсім іншим особам?
51 -а незнаменита Показати IP 29 Вересня 2019 19:48
Як прийшло так і пішло
Спостерігач Показати IP 29 Вересня 2019 21:59
Декілька днів тому, хтось у ФБ писав комент до новини про подарований автомобіль, типу "для чого піаритись, вот візьмуть і вкрадуть його..." Совпадєніє????
УКРАїНЕЦЬ Показати IP 30 Вересня 2019 09:52
Що "животрорящий"інтернет робить.Так би ніхто і не знав і було би авто.А так похизувалась і допобачення.Як казав Свірид Петрович:..зачем же?Это ж очень и очень..."
Бен Показати IP 30 Вересня 2019 10:15
Цитата: Пардон, а те, що парковка платна, хіба не змушує сушити голову зовсім іншим особам? Парковка платна і тра ля ля. Але ви судіться скільки хочете, навіть копійки від них не получите. Гарантовано! Цитата: Що "животрорящий"інтернет робить.Так би ніхто і не знав і було би авто.А так похизувалась і допобачення. Ну так у нас час такий настав, дякуючи технологіям те що в тебе нове "корито" тепер не тільки сусідам покажеш а і усій країні. Хай всі бачать хто тут заможна людина.
Їван Показати IP 30 Вересня 2019 11:26
Багаті теж плачуть
Справедливий Показати IP 1 Жовтня 2019 15:21
Дивні в нас люди, радіють чужим невдачам. Вона що авто вкрала? Може її чоловік власник фірми чи просто добре заробляє, назбирав за кілька років в ничку, й подарував своїй дружині авто. Що тут такого? При бажанні можна крадіїв знайти, це ж не гаманця вкрали. Поліція в свому місті знає хто чим дихає та промишляє, та й зараза є відеореєстратори та камери понатикані. Питання чи у поліції є час та бажання шукати авто.
Роман Показати IP 2 Жовтня 2019 20:19
Я теж такої думки. Подарували тобі щось чи сама прикупила, користуйся тихенько, а не трубити на всю країну. Якісь такі люди зараз пішли. Повиставляють ті фото чи з курорту чи так з чогось. Хто за вас порадіє окрім батьків чи рідних, та ніхто. Всі тільки душаться. А потім порча, вроки, вкрали і т. д. А самі винні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus