USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У черзі на «Ягодині» - понад 800 вантажівок

11 Грудня 2017 17:37
Довжелезна шеренга вантажних автомобілів простяглася на два десятки кілометрів і знадобиться ще кілька діб, щоб вирішити проблему з фурами, які направляються в Євросоюз.

Як пише Волинь-нова, сьогодні у телефонній розмові речниця Волинської митниці Валентина Черниш поінформувала, що за вихідні дні черга дещо зменшилася.

«Черга дещо зменшилася. Якщо у вихідні, 9 і 10 грудня, було 1100—1200 вантажівок, то тепер — 850. Ясно, що це все одно багато. Але можна стверджувати, що масовий наплив транспорту припиниться, оскільки всі дозволи, які були видані в Україні (а загальна їх кількість 5 тисяч), перевізники вже одержали. Якщо у вихідні, 9 і 10 грудня, було 1100—1200 вантажівок, то тепер — 850», - розповіла Валентина Черниш.

Нагадаємо, що у селі Коцюри Любомльського району було облаштовано пункт обігріву. Там організовано цілодобове чергування рятувальників. Усі охочі можуть зігрітися, поїсти та випити гарячого чаю, отримати першу долікарську допомогу.

Як повідомлялося, через довжелезну чергу водії вантажних авто вирішили «вклинюватися» в неї перед самим пунктом пропуску «Ягодин» в об’їзд сільськими дорогами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus