USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Любомльщині перекрили дорогу вантажівкам, що об’їжджають селами чергу на «Ягодин»

10 Грудня 2017 16:42
Через 20-кілометрову чергу на міжнародній трасі на українсько-польському кордоні водії вантажних авто вирішили «вклинюватися» в неї перед самим пунктом пропуску «Ягодин» в об’їзд сільськими дорогами.

Аби днями не чекати в заторі, водії деяких вантажівок ще з суботи, 9 грудня, почали їхати по нещодавно відремонтованій дорозі через Забужжя Любомльського району, інформує КОРДОН.

Спочатку транспорт курсував населеним пунктом з боку Столинських Смолярів, але там розбили за ніч дорогу так, що одна із вантажівок навіть загрузнула.

Станом на 13 годину 10 грудня 4 автомобілі намагалися прорватися об’їзною дорогою у напрямку Рогові Смоляри — Забужжя (через Будники, Гороховище, Вербівку, Локутки).

Мешканці Забужжя наразі перекрили шлях через їхнє село, пояснюючи тим, що дорога не призначена для руху багатотонних машини. Далекобійники в свою чергу намагаються домовитись із сільчанами – пропонують їм 1000 гривень за проїзд. Однак місцеві жителі не погоджуються на такий «компроміс» й розвертають вантажівки назад.
8 грудня на міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин» вишикувалася колійка вантажних автомобілів. Черга розтягнулася від села Машів до Ягодинської митниці, на відстань понад 20 кілометрів.

Зі слів речниці Волинської митниці ДФС Валентини Черниш, 1 грудня державна служба України з питань безпеки транспорту відновила видачу дозволів поїздки транспорту до Польщі. Саме це і спричинило черги на пунктах пропуску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus