USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

У Держдумі РФ хочуть заборонити видачу Україні воїнів з «Азову»

17 Травня 2022 14:07
Спікер Держдуми Росії В'ячеслав Володін назвав українських військових, які були евакуйовані з маріупольського заводу «Азовсталь», «воєнними злочинцями» і заявив, що вони не мають підлягати обміну.

Про це він заявив на засіданні, передає Бабель.

Отже, Володін підтримав пропозицію іншого депутата Анатолія Вассермана, і доручив підготувати протокольне доручення про «заборону обміну нацистських злочинців». «Це воєнні злочинці, і ми повинні робити все для того, щоб вони постали перед судом», – заявив він.

Депутат Держдуми Слуцький заявив про необхідність «зняти мораторій на смертну кару для нацистських злочинців».
Напередодні Міністерство оборони України підтвердило, що ввечері розпочався процес вивезення українських військових з маріупольського заводу «Азовсталь». Загалом вивезли 264 бійців: 53 важкопоранених бійців вивезли до лікарні в окупованому Новоазовську, ще 211 військових відправили до окупованого населеного пункту Оленівка, звідки потім їх відправлять на обмін.

Сьогодні на заблокованому маріупольському заводі «Азовсталь» триває операція з порятунку українських воїнів. Процес зафільмували з дрона, пише УНІАН.

На кадрах видно, як українські захисники послідовно виходять із заблокованого заводу невеликими групами. Деякі військові несуть, ймовірно, поранених побратимів. На час евакуації росіяни припинили вогонь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
янеробот Показати IP 17 Травня 2022 14:12
Брехливі суки!!! Мав бути обмін!!!!
здивований Показати IP 17 Травня 2022 14:31
Про що мова.... кацапу вірити - себе не поважати...
Мама Показати IP 17 Травня 2022 14:37
Сволота!!! Щоб з вашими дітьми так!!! Бог накаже за таке
УКРАІНЦІ Показати IP 17 Травня 2022 14:38
То вони "воєнні злочинці", бо хоробро захищають свою рідну країну? А хто ж тоді ті, хто напав на чужу державу, хто вбиває і гвалтує дітей, жінок, стареньких? Хто нищить церкви, лікарні, дитсадки і всю інфраструктуру? рашисти - це бандити, вбивці, антихристи, нелюди... А українські військові із полку "Азов" - це справжні Герої, перед якими схиляється весь світ і насамперед Українці!!!
Українка Показати IP 17 Травня 2022 15:17
Підла, брехлива параша! Горіть в пеклі нечисть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus