USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Держдумі запропонували зробити прапор СРСР державним прапором РФ

19 Травня 2022 00:35
У Держдумі запропонували зробити радянський прапор державним прапором Росії. Цю пропозицію вніс так званий депутат Держдуми від Криму Михайло Шеремет, повідомляє Корреспондент із посиланням на РІА Новости.

«Сьогодні західні країни фактично оголосили війну прапору перемоги, повсюдно забороняючи його. Вони бояться цього символу, тому що червоний прапор перемоги нагадує їм про велич нашого народу і нашу велику перемогу. Я думаю, що настав час визнати прапор перемоги нашим державним прапором», – наголосив він.

За словами Шеремета, під прапором СРСР «діди воювали» під час Другої світової війни, а сьогодні під ним армія РФ нібито «протистоїть неонацистам, які відродилися в Україні та вміло приховують довгі роки свою подобу в західних країнах».

Він заявив, що пишається російським триколором, проте вважає, що на нинішньому етапі розвитку Росії прапор перемоги – це «символ супердержави, що відроджується».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus