USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Держдума РФ підтримала анексію окупованих територій України

3 Жовтня 2022 14:48
Держдума Росії підтримала незаконну анексію окупованих територій Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на росЗМІ.

Державна Дума проголосувала за так зване «приєднання до складу РФ» захоплених українських територій на позачерговому засіданні сьогодні, 3 жовтня.

Читати ще: Опубліковано тексти «договорів» про включення до складу РФ «нових територій»: які кордони вигадав Путін

Нагадаємо, що російські окупанти з 23 по 27 вересня організували незаконні «референдуми» на окупованих територіях Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей, сфабрикувавши результати.

30 вересня підписав документи про «приєднання» частини України до складу РФ. Нещодавно там були проведені псевдореферендуми, на яких, як очікувалося, намалювали переважну більшість голосів за входження до Росії.

Вчора Конституційний суд РФ схвалив договори про «прийняття до складу РФ» окупованих територій України.

Читати ще: Спроба Путіна анексувати території України: як реагує світ на рішення президента Росії

Тим часом світова спільнота заявила, що ніколи не визнає незаконної анексії українських територій. Низка країн вже відреагувала черговими санкціями в бік РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus