USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Держказначейство несуть флешки з вірусами

12 Червня 2017 11:36
Своєчасно оновлювати антивірусне програмне забезпечення та перевіряти флеш-носії інформації антивірусними програмами закликали представників установ, які працюють з держказначейством.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської ОДА 12 червня.

Начальник головного управління Державної казначейської служби України в області Михайло-Мирослав Леміщак зауважив, що з метою забезпечення безперебійного обслуговування казначейство постійно здійснює заходи зі захисту ресурсів своєї інформаційно-комунікаційної системи. В процесі перевірки змінних носіїв інформації зафіксували наявність вірусів на флеш-носіях клієнтів.

Тому він закликав організації та установи, які мають відносини з держказначейством, використовували змінні носії інформації окремо від всіх інших мереж, аби обмін інформацією можна було здійснювати безперешкодно з точки зору безпеки.

Отже, він закликав посилити контроль щодо своєчасного оновлення антивірусного програмного забезпечення та при поданні інформації у держказначейство обов’язково здійснювати перевірку флеш-носіїв антивірусними програмами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Добродій Показати IP 12 Червня 2017 11:50
ШАновні казначейці А ВАМ НЕ ДИВНО ЩО В 21 СТ. ВАМ ПРИНОСЯТЬ ДАНІ НА ФЛЕШЦІ?????? Підкажу для Вас є так звані хмарні технології ЯКІ ГУГЛ НАДАЄ БЕЗКОШТОВНО!!!!! і 90% вірусів небуде...
Татка Показати IP 12 Червня 2017 11:53
Пора вже держказначейству налаштувати захищений обмін інформацією між установами так, як це робиться в інших областях країн через інтернет, а не з допомогою флешок.
Дивно Показати IP 12 Червня 2017 12:35
А чому казначейство не перевіряє флешки на віруси? Чи це ті хто несе флешки має перевіряти? Внутршньої безпеки немає? Ще одне питання до казначейства: а чому воно не користується функцією "Безопасное извлечение устройства", якого милого постійно треба флешки відновлювати, це ж не такі вже і розхідні матеріали? І коли врешті-решт вже буде передача даних через інтернет? В якому віці ми вже живемо, може пора на рахівниці переходити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus