USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У десятках міст РФ – акції на підтримку арештованого Навального

7 Жовтня 2017 15:24
У десятках міст Росії у суботу, 7 жовтня, відбуваються акції на підтримку арештованого опозиційного політика Олексія Навального.

Про це інформує "Meduza".

Проведення акцій заплановано у 80 містах Російської Федерації. У багатьох з них вони неузгоджені з тамтешньою владою.

Правоохоронці ще перед початком мітингів затримують активістів. Зокрема, до поліцейських відділків потрапили координатори штабів у Смоленську і Краснодарі, юрист штабу Навального у Петербурзі Денис Михайлов та активіст Михайло Сосін, координатор ставропольського штабу Іван Танський та активістка з Ростова-на-Дону Анастасія Шевченко.




Колеги організатора мітингу в Самарі Єгора Алашеєва підозрюють, що він також перебуває у міському управлінні МВС, бо чоловік взагалі не виходить на зв'язок.




У Південно-Сахалінську опозиційний пікет зірвали "Комуністи Росії", внаслідок чого довелося змінити місце проведення акції.




Опозиціонер Олексій Навальний на суботу, 7 жовтня, анонсував масштабні акції протесту – цього дня президент РФ Володимир Путін відзначатиме свій 65-й день народження.

Як повідомляє ТСН, з ювілеєм російського очільника привітала київська активістка Femen в образі Мерилін Монро. Оголена жінка залізла на декомунізований пам'ятник героям Жовтневої революції та заспівала пісню у виконанні Монро "Happy birthday, mr. president".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
МАКС Показати IP 7 Жовтня 2017 17:23
Від такої "Мерилін Монро" ригати хочеться. Бридота.
АНАТОЛЬ_ Показати IP 7 Жовтня 2017 17:29
Нам з того шо?
Ростов Показати IP 7 Жовтня 2017 17:50
Встаем, россияне, встаем. Погоним карлика поярче за януковича!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus