USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.10

У «Дії» розпочалося голосування за фіналіста Нацвідбору на Євробачення-2024

15 Грудня 2023 22:39
У застосунку «Дія» запустили нове опитування: українці можуть у кілька кліків обрати ще одного – одинадцятого – фіналіста Національного відбору на Євробачення-2024. Переможець Нацвідбору боротиметься за право представити Україну на 68-му Пісенному конкурсі в Мальме. Опитування триватиме з 15 до 21 грудня.

Про це повідомляє Суспільне.

За словами Оксани Скибінської, голови делегації України на Євробаченні, «глядацький вибір» – одне з нововведень цьогорічного Національного відбору.

«Перед початком роботи над Євробаченням-2024 ми поставили собі за мету розширити кількість фіналістів, адже, на жаль, провести повноцінні півфінали в умовах війни можливості немає. При цьому всі учасники лонглиста варті того, щоб їхні пісні слухали і з їхньою творчістю знайомилися ближче. Рішенням став додатковий етап – глядацький вибір, як ми його називаємо, на якому українці зможуть послухати всі пісні учасників лонглиста, які не потрапили до фіналу за результатами прослуховування, та за допомогою вже звичного інструмента – онлайн голосування – визначити, хто стане додатковим фіналістом і долучиться до десятки, обраної музичним продюсером», – поділилася Оксана Скибінська.

Читати ще: «Євробачення-2024»: співак з Волині Yaktak – у десятці фіналістів

Взяти участь в опитуванні можуть всі охочі віком від 14 років. Для цього потрібно зайти в застосунок «Дія», в розділі «Послуги» обрати «Опитування» та віддати свій голос за одного з 9 кандидатів. Голосувати можна лише один раз, змінити свій вибір – неможливо.

Кандидати на участь у фіналі та назви їхніх пісень:

ANKA – «Палала»

Carpetman – «Endless fight»

KARYOTYPE – «Sadness»

KRYLATA – «Queen»

PARFENIUK – «Серед вітрів»

SHÉPA – «SUPERNOVA»

STASYA – «Rika»

SWOIIA ​​– «Little Angels»

TESLENKO – «Lights go up»

За результатами опитування буде сформовано рейтинг: якщо учасник з найбільшою кількістю голосів через вагомі причини не зможе взяти участь у фіналі, до нього пройде наступний за списком претендент. Повний перелік фіналістів буде оприлюднено до 29 грудня.

Читати ще: Україна стала п'ятою на «Дитячому Євробаченні-2023»: хто переміг

Фінал Національного відбору відбудеться 3 лютого 2024 року у форматі телевізійного концерту. Як і в попередні роки, переможця відбору та представника України на Євробаченні-2024 визначать за результатами голосування журі та глядачів. Склад зіркового журі фіналу оберуть українці шляхом онлайн-голосування.

68-й Пісенний конкурс Євробачення, участь у якому візьмуть представники 37 країн, в травні 2024 року прийматиме шведське місто Мальме. Півфінали, в одному з яких братиме участь і представник від України, відбудуться 7 та 9 травня. Гранд-фінал Євробачення-2024 проведуть на стадіоні Malmö Arena у суботу, 11 травня.

Нагадаємо, переможницею 67-го пісенного конкурсу Євробачення стала Швеція, яку представляла співачка Loreen з композицією Tattoo. Гурт TVORCHI, який з піснею Heart of Steel представляв Україну, посів шосте місце, набравши 243 бали – 54 від національних журі та 189 від глядачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus