USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У Швеції визначили місто, в якому відбудеться «Євробачення-2024»

7 Липня 2023 23:24
68-й Пісенний конкурс Євробачення відбудеться у шведському місті Мальме. Гранд-фінал Євробачення відбудеться 11 травня, а півфінали — 7 та 9 травня 2024 року. Конкурс пройде на Malmö Arena після перемоги Loreen з піснею «Tattoo» на Євробаченні-2023, яке в травні цього року приймав британський Ліверпуль від імені України.

Про це пише Суспільне.

Мальме стане містом-господарем «Євробачення» наступного року. Там уже двічі проходив пісенний конкурс: у 1992 і 2013 роках.

Місто обрали за результатами конкурсу, в якому оцінювати такі критерії: інфраструктура, здатність прийняти тисячі делегацій, знімальних груп, вболівальників і журналістів.

Читати ще: Британка Ріта Ора виступила на Євробаченні з біженкою із Рівного

«Ми раді повернутися до цього яскравого та динамічного міста, яке продемонструвало, що має майданчики та інфраструктуру, які ідеально підходять для проведення найбільшої у світі музичної події. Прихильність Мальме до різноманітності, інклюзивності та інновацій ідеально відповідає духу конкурсу. Крім того, його компактний розмір і добре розвинена транспортна інфраструктура означає, що всі, хто бере участь у конкурсі, включаючи делегації, ЗМІ та фанатів, зможуть легко орієнтуватися в місті», — зазначив Мартін Остердаль, виконавчий директор Дитячого пісенного конкурсу Євробачення.

Нагадаємо, що 67-й Пісенний конкурс Євробачення відбувся в британському Ліверпулі від імені України. Гурт TVORCHI представив Україну з піснею «Heart of Steel» та посів шосте місце у фіналі конкурсу. а перемогу здобула шведська співачка Loreen з композицією Tattoo
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus