USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У Дніпрі повістки про виплату матеріальної допомоги приносять в конвертах з агітацією Порошенка.Фото

22 Березня 2019 11:13
У Дніпрі продовжує діяти схема з підкупу виборців за бюджетні гроші: повістки про виплату матеріальної допомоги з міського бюджету, підписані від імені мера міста Бориса Філатова, роздають в конвертах з передвиборчою рекламою Петра Порошенка.

Відповідні фото виклав журналіст Сергій Іванов на своїй сторінці в Facebook.

Зазначається, що особи, які отримують матеріальну допомогу з місцевого бюджету, отримують повідомлення про це в комплекті з агітаційними матеріалами. На конверті містяться ім’я і прізвище кандидата Порошенка, слоган його кампанії: «За честь наших батьків!», а також дані про друк, в яких містяться дані про замовника: кандидата на пост президента України Порошенко П.О. Надрукувало конверти ПП «Історія Друк», тираж – 100 тисяч примірників.
У свою чергу, в мерії Дніпра цей факт заперечують. «Засоби матеріальної допомоги є частиною міської програми соціального захисту населення. На банківські рахунки і через відділення «Укрпошти» ці гроші нараховуються всім дніпрянам, які подали відповідні документи. Цей процес регулює відповідне рішення міської ради від 24.10.2018 # 53/36 (зі змінами ). Разом з цим, будь-яка друкована продукція або контент, який може з’являтися в медіа або в соцмережах не має до муніципалітету ніякого відношення », – сказано в офіційній заяві, опублікованій на сайті мерії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Березня 2019 13:35
Отак у смітник викидаються гроші платників податків на друкування НЕ ДЕШЕВИХ!!! конвертів,а оцьому..агітація й зекономлені у свою кишеню...на проценти він й живе -не тужить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus