USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У ДТП в Луцьку загинула жінка. ФОТО

8 Грудня 2013 10:16
Дорожньо-транспортна пригода, в якій загинула жінка, трапилася у Луцьку. Так, вчора, 7-ого грудня, на вулиці Рівненській приблизно о 21:40 трапилася аварія, унаслідок якої загинула жінка. Про це Волинським Новинам повідомив черговий обласного управління ДАІ.

Зі слів правоохоронців, водій Mercedes Vito, рухався вулицею Рівненською, у напрямку вулиці Мазепи, не обрав безпечної швидкості, не врахував стан дорожнього покриття та погодних умов, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення із автобусом БАЗ.

Водій та пасажири автобусу отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували. Однак, одна із пасажирок Еталону, від отриманих травм загинула в реанімації.

Користувач МИстерФикс написав на Луцькій дошці, що у водія Mercedes Vito - перелом щелепи зі зміщенням.
ФОТО – із групи "† ZION †" в соцмережі "Вконтакте"
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Мом Показати IP 8 Грудня 2013 11:34
Я балдю з тих власиків європейсткого металолому. Поскуповують ржавий непотріб, призначений для перевезення вантажу. Ставлять могоричі метам, аби отримати дозвіл на переобладнання. Далі проводять те "переобладнання" в пасажирський в самих підпільних кустарних майстернях. І після цьго відчувають себе на дорозі "я король страны", бо, вже ж випивав з ментами, аби дозвіл отримати.
Мому до Мом Показати IP 8 Грудня 2013 16:50
Тобі з вікна тролейбуса, як завжди - видніше
Для МОМ! до Мом Показати IP 10 Грудня 2013 18:27
При чому тут автомобіль,ти думаєш на відчизняному металоломі (навіть пасажирському!) при слизькому дорожньому покриті літати можна, тут самовпевненість зіграла роль, проскочу, встигну і т.д., просто багатьом "досвідченим" водіям потрібно "роги вкрутити".
klm Показати IP 8 Грудня 2013 11:54
а ти мом реальний придурок,раз думаеш, що за могорич можна переобладнати.Херню не пиши
Кіму до klm Показати IP 8 Грудня 2013 15:36
Гроші і всі квитанції через касу само собою, але ніхто на них не дивиться без могорича - то якихось бланків немає, то талони будуть через два місяці....
віктор Показати IP 8 Грудня 2013 11:59
мом,ну ти й баран.Загинула пасажирка талона!!!
777 Показати IP 8 Грудня 2013 12:25
вже померла і пасажирка Віто_(
Romashka Показати IP 8 Грудня 2013 12:30
Шановні водії та пішоходи, враховуйте дорожні обставини, погоду, та інші фактори яки можуть призвести до подібних наслідків. Будбте завжди пильні та уважні. На той світ поспішати не треба.
DдепешM Показати IP 8 Грудня 2013 14:56
Панове водії та пішоходи,зверніть увагу на манеру їзди 99% водіїв Vito.Вони думають,що їздять не на бусах,а на спортивних авто!!!
Анонім Показати IP 8 Грудня 2013 15:13
Ніхто з нас не застрахований від подібних ситуацій. І говорити зараз, що "той" прав, а "той" неправ, нам з вами, які постійно робимо безліч помилок і зухвало ставимося на дорогах, не потрібно. Стоїть уявити себе на місці водія-винуватця ... і відразу закривається рот. Це для нас з вами великий урок і момент задуматися ... ЧИ МИ ГОТОВІ ??? ... в кожну мить зустрітися з Богом. Давайте задумаємося про свій духовний стан !!!
Злий до Анонім Показати IP 8 Грудня 2013 17:30
На рахунок зустрічі з Богом ти правильно підмітив,ніхто не знає що може бути. Але водій з віто реальний баран і долбаний шумахер,який не раз по Рованцях ганяв. Тепер доганявся і відправив дівчину 18р. на той світ завчасно. Тут не машини переобладнані винні,а ДЕБІЛИ за кермом.
Юзер Показати IP 8 Грудня 2013 19:39
Не вам усім судити, хто правий, а хто винен. Краще задумайтесь кожен про свою поведінку. Хто із вас користується паском безпеки? Завжди? А на задньому сидінні? Хто ніколи не говорить по телефону під час руху? Хто ніколи не "проскакує" на всіх парах на жовте світло? Чи гальмуючи на дорозі завжди дивитесь у дзеркало заднього виду? Чи завжди переходите дорогу у встановленому місці? А дорожню ситуацію при цьому враховуєте? Час доби, освітлення дороги, погоду, швидкість руху автівок? Чи прете, мов слон, бо ви на переході? Ви знаєте, що гальмівний шлях автомобіля на сухій дорозі при 60км/год становить 25 метрів плюс час реакції водія (це ще 10-15 метрів)? Думайте кожен за себе та свою поведінку, і не пишіть маячні в коментарях.
109 до Юзер Показати IP 9 Грудня 2013 12:57
Це не причина оправдовувати халатність водія за кермом. Йому для того і дають права, щоб він це все робив і пасажирам казав. Шкода батьків і жерт.
Лучанин до Юзер Показати IP 10 Грудня 2013 11:07
Окрім пасків безпеки, які заважають, та переходу дороги в встановленому місці (в встановленому місці не дають перейти такі "шумахери" типу цього вітовласника, або ці місця встановлені так, що наражають на небезпеку і пішохода і водія - життя дорожче!) намагаюся повністю виконувати ПДР і поки що виходить. Того самого бажаю і всім іншим. А поведінка за кермом водіїв дорогих іномарок повністю відрізняється від поведінки власників недорогих машин. Мене інше дивує - мали травмуватися або загинуті водій та пасажири мерсу, а травмувалися водій та пасажири автобуса, та ще й жінка загинула. Чому такі нові автобуси в нас випускають і їх ще й купляють і випускають на маршрути? Автобус повинен бути максимально безпечним, навіть для стоячих пасажирів. Але за майданами цього не видно.
Юзер до Лучанин Показати IP 11 Грудня 2013 23:00
Пасок безпеки заважає вибити головою вітрове скло та поламати кермо грудною кліткою. Загинула насправді пасажирка "Віто".
Анонім Показати IP 9 Грудня 2013 08:57
А чому досі не посипані дороги.? чому сніг не збирається з дороги , а наоборот - з тротуару лопатою на дорогу?????
немає Показати IP 9 Грудня 2013 17:04
я думаю нам немає чого судити водія без Божої волі і волосина з голови не впаде,якщо Бог це допустив значить він мав її забрати іменно в цей час і в цей день,ми незнаємо що б її чекало в майбутньому Бог знає краще...
П.П. Асоціація бород Показати IP 9 Грудня 2013 21:38
хай люди знають правду ... Водій був у нетверезому стані , так само як і Всі пятидисятники за кермом автомобілів Віто з Рованець , і з Балки !!! не цурайтесь правди !!! такім не місце в ЄВРОПІ!!!
МS до П.П. Асоціація бород Показати IP 9 Грудня 2013 21:51
Не знаєш, не мели дурниць. Не треба безпідставно гнати на штундів. Я більш ніж переконаний, що ти чув дзвін но не знаєш звідки він. Ніхто в тій машині п'яним не був, те що Павло любив полихачити за кермом то правда. Якщо мелеш це із заздрості, то сходи в церкву, покайся і Бог дасть тобі все по ділам твоїм. А зараз краще не суди, і судимим не будеш.
109 до П.П. Асоціація бород Показати IP 9 Грудня 2013 21:52
Ти випив за те,що піст почався? Святий знайшовся...
MS до П.П. Асоціація бород Показати IP 9 Грудня 2013 21:55
Через таких брехунів як ти ми ще не в Європі....... Слава Україні!!! Героям слава!!!!!
Злий до П.П. Асоціація бород Показати IP 9 Грудня 2013 22:17
Що ти городиш? Яке відношення має віросповідання людини до її навиків і стилю керування автомобілями? Чи тобі навести приклади як бородаті попи,мусульмани і католики порушують ПДД? А кому і де місце точно не тобі вирішувати,умнік!
Соціація протистанти до Злий Показати IP 9 Грудня 2013 22:25
ми не виключаєм що в нас є люди які можуть випити , та сісти за кермо ... а пятидисятники то не віросповідання ... це пятдисят грам горілки ...
MS до Соціація протистанти Показати IP 9 Грудня 2013 23:21
"Соціація", "пятдисят"..... Цікаво у якій школі рідного міста Луцька вчать такої грамотності. Чи то даються взнаки ті п'ятдесят грам горілки які ти випив перед написанняс цього поста? Я не маю нічого проти до віросповідань, бо всі перед Богом рівні, і православні, і баптисти і полтінніки і католики, на небі не буде поділу на конфесії, на небі будуть спасенні. Я проти несправедливості та неправди. Якщо П.П. Асоціація бород городить нісенітницю то я не мовчатиму. Так, є у п'ятидесятників і баптистів люди які можуть випити, так і у православних теж є, від гріха ніхто не застрахований. Но на відміну від православних у штундів за таке виключають з церкви, а в православних то навіть наші попи дозволяють собі на хрестинах чи весіллях випить оковитої, чи по вечорах з матушкою. Пашу я знаю, і в той вечір вони повертались з домашньої групки, там була моя сусідка, ще раз повторюся, ніхто там п'яним не був, побійтесь Бога, шановний П.П. Асоціація бород, щоб часов Вас колись не судили у тому чого Ви не робили....
Злий до MS Показати IP 10 Грудня 2013 20:52
коментар було видалено
Erik Показати IP 10 Грудня 2013 09:55
Что здесь говорить... Естественно виноват водитель... И говорить что такая Божья воля только через то, что кто то его друг- нельзя. Естественно это Божья воля, через смерть девушки может к нему дойдет как нужно ездить! Но может если б он не превисил скорость, а допустим просто занесло на скользкой дороге... и сделал все возможное...тогда легче былоб понять эту Божью волю. Очень жаль молодой девченки. И я знаю сколько понтов в наших верующих, которие на бусах ездят... Недавно знакомый попал в аварию, не увидя знака пошел на обгон на скользкой дороге, результат- погиб молодой парень, может даже не готовый к смерти. Так что дорогие водители- не спешите, а то можете не успеть никогда...
Alex Показати IP 13 Грудня 2013 10:37
хто таким баранам права видає???????????!!!!!!!!!!
Ми Показати IP 15 Грудня 2013 00:58
Були на траурному зібранні в с. Лище, де й хоронили Настю. Так оцей "крутий" водій Паша Янюк навіть не вибачився перед родичами. А відгуки про нього дуже погані. Він вже не раз створював аварійні ситуації. Цікаво, кримінальна справа відкрита? Чи Микола Полівода вже все "порішав"? Паша ним дуже хвалився на траурному. Батьків шкода, що такий Д* біл портить їхню репутацію.
Анонін до Ми Показати IP 17 Грудня 2013 20:45
Був на траурному ,знаю людей які в той день їхали з Пашою в машині та залишелись живі . Так тут можна сказати тільки одне , якщо його не посадять , то до цієї людини ніколи нічого не дійде . Доречі що до п'ятидесятників то в них крім дружності мало хороших рис , і що все буде вирішенно за гроші то це так відсотків 90 .
Ми до Анонін Показати IP 22 Грудня 2013 17:06
Якщо для України він правопорушник, то для Бога тим більше. Так знаємо, що гроші усе вирішать. Але християнством тут навіть і не пахне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus