USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ДТП в центрі Луцька постраждав 17-річний хлопець. Відео моменту зіткнення

7 Вересня 2021 13:59
У дорожньо-транспортній пригоді за участю автівки служби таксі та мотоцикла, яка трапилася 7 вересня в центрі Луцька, постраждав 17-річний хлопець.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли в оперативно-диспетчерській службі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Медики повідомили, що в аварії постраждав неповнолітній мотоцикліст. У 17-річного хлопця попередньо діагностували закриту-черепно мозкову травму та забій коліна.

Постраждалого госпіталізували в обласну дитячу клінічну лікарню. Хлопець перебуває в свідомості.

Нагадаємо, за словами свідків аварії водій легковика служби таксі не пропустив мотоцикліста, внаслідок чого і сталась аварія.

На сторінці департаменту муніципальної варти Луцькради опублікували момент зіткнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
отож Показати IP 7 Вересня 2021 14:13
А мотоцикліст не порушив нічого????
Вася до отож Показати IP 7 Вересня 2021 18:54
Ні конєшно. Всякий богоподібний власник двоколісного залізного коня тобі скаже, що єдиною причиною всіх ДТП з байкерами є консервоводи, які поголовно не вчили ПДР і права за сало пополучали. Не хочуть вони, іроди трикляті, нарешті вивчити термін "мєждурядьє" (спеціально виділена для мотоциклістів смуга руху, на якій мотоцикліст автоматично отримує бонус у вигляді головної дороги і відсутності обмеження швидкості; межі "мєждурядья" визначаються мотоциклістом в процесі руху проїжджою частиною на власний розсуд, і ні з ким не узгоджуються). І взагалі... "Автамабіль - ета мощь чєтирьох кальос, пріложенная к жопє. А байк - ета мощь двух кальос, заключьонная мєжду ног!" Це зовсім інше, ви не панімаєте!)
Хм Показати IP 7 Вересня 2021 14:30
Ну да Я ж на двох колісному, обжену з боку Я ж найрозумніший
Іван Показати IP 7 Вересня 2021 14:33
за ПДР, випередження з правого боку заборонене!!!!!
жлл до Іван Показати IP 7 Вересня 2021 14:50
Обгін з правого боку заборонений!
Alex до жлл Показати IP 8 Вересня 2021 07:00
Обгін, якщо не помиляюсь, маневр повязаний з виїздом на зустрічну. Так в правилах
Жах! Показати IP 7 Вересня 2021 14:34
Мотоцикліст грубо порушив правила;-виїхавши з свого ряду,перетнув суцільну лінію острівця безпеки,обгон машин з правого боку.
1819 Показати IP 7 Вересня 2021 14:37
Мамкіні райдери ПДР не читають, ібо для лахов.
Відео Показати IP 7 Вересня 2021 14:43
https://youtu.be/4eimTBn_dw4
Авжеж до Відео Показати IP 7 Вересня 2021 16:01
Якби Ви, вельмишановний, не пропустили би таксиста, то й не було б аварії не дивлячись на грубе порушення ПДР мотоциклістом. Через таку "нову культуру" пропускати і стається більшість аварій, тому що одні сподіваються на виконання ПДР іншими учасниками руху, а інші плюють на ці ПДР. Ну ви ж нічого не порушили, просто зробили одному добре, а тим хто їде за вами... А куди їм спішити... Нічого не мучає?
Анонім до Авжеж Показати IP 7 Вересня 2021 16:15
Все одно ж стояти перед переходом то чого ж не пропустити. Чи запакувати перехрестя з усіх сторін бо ви спішите.
Олег до Авжеж Показати IP 7 Вересня 2021 16:19
16.4 Забороняється виїжджати на будь-яке перехрестя, у тому числі при сигналі світлофора, що дозволяє рух, якщо утворився затор, який змусить водія зупинитися на перехресті, що створить перешкоду для руху інших транспортних засобів і пішоходів.
Авжеж до Олег Показати IP 7 Вересня 2021 23:51
Вельмишановний Олеже, Ви уважно передивилися відео? Це дуже добре що ви заєте цей пункт правил, але яке відношення має те що ви написали до того що кожен може побачити на відео? Я дуже сподіваюся що коли ви стоїте у пробці і перед вами пішохідний перехід ви теж не виїзжаєте на нього. Хоча я кожен день за кермом і жодного разу такого від інших учасників руху не бачив. Це так, в доповнення, бо пішоходів в нас ніхто не бачить, а авто без потреби почали пропускати дуже часто. Просто чисті факти.
Відео до Авжеж Показати IP 7 Вересня 2021 16:35
Так,я пропустив таксиста. Попереду були автомобілі, звичайна тягучка, мені поспішати нікуди, а таксисту "вікно", без потреби чекати поки протянуться ще з 10 авто. А ось парнішка справа - це був сюрприз. Слава Богу, що не сильно летів. Про "нову культуру" пропускати - це реалії руху містом з інтенсивним трафіком. а тим хто їде за вами... А куди їм спішити... - в аналогічній ситуації без пропускання таксиста ті хто за мною виграли б рівно нуль секунд. Нічого не мучає? - мучає, бо всі накинулися на таксиста, який ні в чому не винен. А у мотоцикліста - так їздити вже проложено було в розумі і навичці. І такий перебіг подій мав би місце, якби не тепер - то пізніше, за різницею лише учасників ДТП.
Авжеж до Відео Показати IP 7 Вересня 2021 23:42
Ви подивіться уважно на відео яке опубліковано в матеріалі, та й в вас чітко видно що ви запросто проїзжали не створюючи перешкод. Інакше я б цього не писав. Реалії є різні. Так, якби ви стояли реально в пробці то це було б оправдано, а так був звичайний рух. "а таксисту "вікно""(С) - і що, допомогли? Я не один раз був свідком таких "ведмежих послуг" які або погано закінчувалися або створювали аварійну ситуацію.
* Показати IP 7 Вересня 2021 14:44
ой дурень... Не їдь правіше правого + будь дуже уважний, коли потік стоїть
Відео з реєстратора Показати IP 7 Вересня 2021 14:46
https://youtu.be/4eimTBn_dw4
Юра Показати IP 7 Вересня 2021 16:08
Всі стоять, а воно летить, щей з правого боку
Саня Показати IP 7 Вересня 2021 17:17
То хто буде винен в цій ситуації?
Лучанка Показати IP 7 Вересня 2021 20:23
Бо літає купа довбодятлів по місту і рахують раз на дорозі, то можна їхати як захотів. Як то кажуть карма швидко спідкала
Саня Показати IP 8 Вересня 2021 14:40
Я сам мотоцыклист, и хочу сказать что веновен сам мотоцыклист. Проезжая перехресток да еще справа полосы, и на скорости, даже не притормозив, сдесь вполне понятно что возможна помеха слева на 50% (автомобиль может пропустить встречный) , Это как на пешеходном переходе, один пропускает пешехода второй рядом не видя сбивает, если логично можно сообразить почему автомобиль радом притормаживает. (что пешеходный переход что перекресток можно сказать это одно и тоже. лучьше притормозить, удостовериться что все норм, и спокойно едь дальше).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus