USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У ДТП за участю лучанина загинув священик

26 Серпня 2017 10:13
Між селами Малі Дорогостаї та Маслянка на Рівненщині потрапив в автомобільну аварію благочинний Млинівського району УПЦ (МП) Андрій Іванейко. Від отриманих травм чоловік загинув на місці пригоди.

Цю інформацію підтвердив прес-секретар Рівненської єпархії УПЦ ігумен Герман. Цей отець є благочинним Млинівського району УПЦ, яка перебуває у єдності з Московським патріархатом, Про це повідомляє «Рівне вечірнє».

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на автодорозі Млинівського району надійшло до поліції сьогодні, 25 серпня, о 15:30 годині

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що між селами Брищі та Малі Дорогостаї зіткнулося два транспортні засоби: вантажний автомобіль, під керуванням 44-річного жителя Луцька та «Lada 111», яким керував 58-річний священик. Водій легковика загинув. В автівці він перебував сам. Чоловік був настоятелем Свято-Покровського храму у селі Малі Дорогостаї. На місці події працюють слідчо-оперативна група, експерти, лікарі та рятувальники. Правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus