USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У двір будинку заступника голови ОПУ кинули коктейль Молотова

22 Жовтня 2021 11:20
У Києві затримали чоловіка, який кинув в будинок заступника керівника ОПУ коктейль Молотова.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Сьогодні близько 4:00 в Дарницькому районі Києва затримали чоловіка, який кинув пляшку з легкозаймистою сумішшю у двір будинку заступника голови Офісу президента, відповідального за напрямок європейської інтеграції.

За даними джерел «Української правди», йдеться про будинок заступника глави ОПУ Ігоря Жовкви.

Встановлено, що зловмисник – 25-річний чоловік без постійного місця роботи та проживання, родом із селища Косарі Черкаської області.

За його словами, на одному з сайтів оголошень про роботу він знайшов повідомлення про замовлення на підпал будинку невідомої йому особи. З його слів, адресу потерпілого та вказівки від замовника він отримував через месенджер «Telegram». Йому обіцяли заплатили 4 тисячі доларів після того, як інформація про напад на будинок посадовця з’явиться у ЗМІ. Мотиви замовника йому не відомі.

Наразі оперативники працюють над встановленням особи замовника злочину. Правова кваліфікація події – ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу).

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення підозри затриманому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Точно Показати IP 22 Жовтня 2021 12:24
Маячня п'яного орангутанга..... то шифер, то жовква..... Набивають собі ціну?
пиняботокс до Точно Показати IP 22 Жовтня 2021 15:20
Відволікають і спасають рейтинг. Не здивуюсь, якщо по версії слідства вийде що Порошенко кидав коктейль.
Бенксі Показати IP 22 Жовтня 2021 15:10
Напевно погано йшов процес євроінтеграції

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus