USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У дворі будинку на проспекті Перемоги в Луцьку відсутнє освітлення та дитячий майданчик

3 Вересня 2020 22:10
Переважна більшість багатоквартирних будинків у Привокзальному районі Луцька зведені у 50-70-х роках минулого століття. За цей час практично жоден з них капітально не ремонтувався. Аналогічна ситуація і з прибудинковими територіями, які перебувають у плачевному стані. Нещодавно активні мешканці будинку на проспекті Перемоги, 18 через соціальні мережі звернулися до радника міського голови Ігоря Поліщука з проханням зустрітися та обговорити шляхи вирішення нагальних проблем.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Тому сьогодні Ігор Поліщук разом з депутатом міської ради Юрієм Безпятком та директором департаменту ЖКГ Миколою Осіюком зустрілися з мешканцями.
Мешканці будинку зауважували, що прибудинкова територія знаходиться у незадовільному стані, відсутнє освітлення та дитячий майданчик. Крім того, поруч знаходиться занедбана приватна територія, де утворився чагарник. Проблемним у будинку є й дах, який протікає.

Незадоволені громадяни й роботою ЖКП № 3, який обслуговує їх будинок.
Радник міського голови Ігор Поліщук зауважив, що схожі проблеми у багатьох багатоквартирних будинках Луцька. За його словами, міська влада намагається приводити прибудинкові території та будинки у належний стан. Багато уже чого зроблено, але ще більше роботи - попереду. Він зауважив, що, на жаль, двір на проспекті Перемоги, 18 не включений до переліку, які ремонтуватимуть у 2020 році. Однак, за його словами, під час формування нового списку дворів, які реконструйовуватимуть у 2021 році, його туди зазначать. Ігор Поліщук зауважив, що двори будинків № 18, 20, 22 необхідно ремонтувати комплексно, адже вони взаємопов’язані. Він зауважив, що під час розробки проєкту передбачать і збільшення паркомісць, і освітлення, і дитячі майданчики.
Крім того, Ігор Поліщук пообіцяв, що ще цьогоріч у дворі встановлять дитяче ігрове обладнання. На це знадобиться місяць-два.
Щодо питання неналежного обслуговування будинку ЖКП № 3, то Ігор Поліщук рекомендував мешканцям створити ОСББ чи обрати іншу управляючу компанію.

Також фахівці департаменту ЖКГ міської ради та ЖКП № 3 оглянуть дах, аби з’ясувати причини протікання і шляхи вирішення проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 3 Вересня 2020 23:24
Завітайте у двір на Грушевського 8-10,особливо після дощу! Але ж ні....навіщо їм двір та округ вцілому,в якому немає депутата...
Лучанка до Лучанин Показати IP 4 Вересня 2020 10:15
Цей двір - то взагалі... Після дощу з двору неможливо вийти. Хоть би дорогу зробили, щоб заїхати з вул.Шухевича.
Абракадабра Показати IP 4 Вересня 2020 01:03
"Щодо питання неналежного обслуговування будинку ЖКП № 3 - створити ОСББ чи обрати іншу управляючу компанію" Міська Рада сліпа? З ОСББ гора з плеч, Юрдашев довів будинок до критичного стану та буде далі? І міська рада не причому і жкп№3 в маслі! Це як?
Василь Показати IP 4 Вересня 2020 15:18
9 років назад клали асфальт там! Які 30 років,що ви пишите?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus