USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У дитсадку на Волині відремонтують аварійні туалетні кімнати

15 Серпня 2022 00:29
Поточний ремонт (усунення аварійного стану) туалетних кімнат проведуть у комунальному закладі «Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 7 «Волиняночка» Володимирської міської ради.

Дошкільний заклад уже оголосив тендер на відповідні роботи. Торги тривають на сайті публічних закупівель Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 26 серпня.

Очікувана вартість поточного ремонту – 2 000 100 гривень.

Ремонт туалетних кімнат заплановано у групах «Теремок», «Дивосвіт», «Сонечко», «Малятко», «Мальви», «Вишиванка», «Берізка» та «Веселка».

Роботи з усунення аварійного стану туалетних кімнат у дитсадку включатимуть заміну дверей, покриттів підлог, прокладання нових трубопроводів каналізації та водопостачання з поліетиленових труб, улаштування витяжних стояків із труб, заміну вентиляційних ґрат, встановлення муфтових кранів, заміну електропроводки, сантехніки, встановлення опалювальних радіаторів, під'єднання нових ділянок трубопроводу до наявних мереж водопостачання чи опалення, вирівнювання штукатурки стін, улаштування обшивки стін гіпсокартонними і гіпсоволокнистими листами, облицювання поверхонь керамічними плитками, улаштування перегородок, натяжних стель, встановлення індивідуальних водоводяних нагрівачів тощо.

Поточний ремонт у дошкільному закладі № 7 «Волиняночка» у Володимирі мають закінчити до 15 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus