USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі-Волинському після ремонту дороги в дворі асфальт знімається руками

4 Серпня 2016 12:43
Після поточного ремонту в одному із дворів Володимира-Волинського асфальт знімається руками, - інформує БУГ.

3-го серпня до журналістів звернулись мешканці двору на вулиці Поліської Січі 21 з проханням приїхати і зафіксувати, яким чином у них провели поточний ремонт під’їздної дороги до будинку.

На місці вже був депутат міської ради Сергій Барщевський. Саме він провів так звану “екскурсію” відремонтованим об’єктом. Асфальт легко відставав та зняти його депутат міг власноруч. Під пластами асфальтного покриття - шар сміття та пилюки, яке, за стандартами, мали б прибрати перед початком роботи.

Депутат викликав наряд поліції, аби зафіксувати факт неякісних робіт підрядника. До речі, підрядником по цьому об’єктові є мале підприємство із Нововолинська “Сантехбудмонтаж” Коптюка, вже відоме у Володимирі-Волинському з ремонту вулиці Січових стрільців.



На об’єкт також приїхав перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук та начальник ЖКГ Віктор Фіщук.

В підсумку перший заступник віддав розпорядження викликати технагляд, щоб той встановив факт невідповідності виконаних робіт до проектно-кошторисної документації.



Через годину у дворі з’явився сам підрядчик, який запевняв, що роботи виконані якісно і він може дати гарантію на 10 років. Потім переміряли площу виконаних робіт, і пан Коптюк заявив: “якщо десь і не вистачає сантиметра асфальту, то це лише тому, що ми хотіли повністю весь заїзд до будинку заасфальтувати, а не лише ту частину, що у кошторисі.”

Додав також, що його підприємство за вказаною адресою зробило на 65 квадратних метрів більше, ніж повинне було.

У проектно-кошторисній документації йшлось, що на дорожньому покритті повинно бути 5 сантиметрів асфальту, на тротуарі – 4. Також, зазначалось і про те, що для основи використано 20 гравію, а по факту трьох зрізів асфальту ніде його не виявили.

Хоча на всі ці нюанси підрядчик відповідав, що гравій в місцях де були ями, а поточний ремонт дозволяє залишати іноді старе покриття. Проте пан Коптюк погодився з тим, що перед початком роботи працівники повинні були “продути” пилюку, але не зробили цього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Дмитро Показати IP 4 Серпня 2016 12:53
викликав він технагляд. Технічний нагляд мав це контролювати під час ремонту.
віто Показати IP 4 Серпня 2016 13:19
Якщо неякісний асфальт, Порошенко вінават?
Невiстка до віто Показати IP 4 Серпня 2016 13:56
Путен
Тьотя Рая Показати IP 4 Серпня 2016 14:50
".... сам підрядчик, який запевняв, що роботи виконані якісно і він може дати гарантію на 10 років..." При умові , що по дорозі не будуть ходити , їздити і врешті решт не трогатимуть руками ...!!! " Молодець " !!!
Союз Показати IP 4 Серпня 2016 19:33
Так вот какие они евродороги!
Товаріщ Показати IP 4 Серпня 2016 23:49
Через годину у дворі з'явився сам факір-чарівник і непомітно, діставши великий тазик з лапшею, почав вішати її на вуха всім присутнім. Потім дістав рулетку з коефіцієнтом 1,5 і почав міряти все що бачив, гарантуючи точність замірів, якість і перевиконання плану в 65 раз. Гравій шукали до ночі але не знайшли -виявляється він має здатністьвипаровуватись, на відміну від сміття яке за завіряннями факіра має змитись після дощику в четвер.
Анонім Показати IP 5 Серпня 2016 00:00
Є пропозиція як вас депутата найти
Анонім Показати IP 5 Серпня 2016 00:00
Де ваша приймальня і коли ви приймаєте
я Показати IP 10 Серпня 2016 13:51
яка там в нього приймальня, два класи необразованості, нетрадиційні нахили і купа хвороб
ого Показати IP 10 Серпня 2016 13:52
ой коптюк-коптюк, ти і там насмородив, напевно, княже тобі тих пару вулиць зачтут як благодійну допомогу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus