USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ФК «Волинь» виявили ще одного хворого на коронавірус

28 Червня 2020 20:50
У п’ятницю, 26 червня, одразу після приїзду основної команди після матчу проти «Чорноморця», футбольний клуб «Волинь» провів повторне ПЛР-тестування футболістів, тренерів та персоналу на наявність коронавірусу COVID-19.

Серед результатів обстежень один виявився позитивним – зараження на коронавірус підтвердилося в одного із працівників клубу, повідомили на сторінці ФК «Волинь» у фейсбуці.

«Серед футболістів та тренерського штабу нових випадків зараження не виявлено. Команда у штатному режимі готується до наступного поєдинку: 30 червня о 19:00 в Луцьку «Волинь» зіграє проти київської «Оболоні Бровара», – повідомили в пресслужбі.

«Бажаємо якнайшвидшого одужання зараженим, а також міцного здоров’я усім, аби пандемія, яка поставила «на паузу» увесь світ, нарешті закінчилася. Закликаємо усіх дотримуватися умов карантину, санітарно-гігієчнічних та медичних вимог, адже багато хто уже встиг пересвідчитися, що це не фейк і не жарти», – йдеться у повідомленні.
Як повідомлялося раніше, у двох тренерів ФК «Волинь» лабораторно підтвердили COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вболівальник Показати IP 28 Червня 2020 22:30
Це ж ясно. Хто хоче догравати виграшну партію...
Психопланетарій, Лип Показати IP 29 Червня 2020 11:46
А я написав би, навпаки: Це ж ясно. Хто хоче догравати вже повністю програшну партію... Той хто знає настрій футболістів нашого клубу "Волинь", розуміє чого я так написав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus