USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Франції повії звернулися до Макрона за допомогою під час карантину

7 Квітня 2020 08:29
У Франції асоціація захисту секс-працівників попросила президента країни Еммануеля Макрона створити «надзвичайний фонд», оскільки повії не мають можливості працювати в умовах карантину і зіткнулися з падінням доходів і «вкрай нестабільною фінансовою ситуацією».

Про це пише Страна з посиланям на Le Parisien.

У Федерації червоних парасольок відзначають, що через карантин працівники індустрії зіткнулися з фінансовою нестабільністю. «Повинен бути створений надзвичайний фонд, який зможе заміщати дохід на період обмежувальних заходів», – написано в листі Федерації червоних парасольок, яка займається охороною здоров’я працівників секс-індустрії.

У федерації зазначають, що саме створення такого фонду може запобігти ризикам для сексуальних працівників.

Відзначимо, що частина секс-працівників у Франції мають статус самозайнятих. Більшість працівників сфери не можуть претендувати на допомогу для самозайнятих в розмірі 1500 євро, яку надає держава.

Станом на 6 березня у Франції коронавірус забрав життя 8 911 осіб, заявив міністр охорони здоров’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 7 Квітня 2020 09:54
Дайош кожній повії по виплаті з стабілізаційного фонду! Дайош кожній "інстаблохєрші" по заможному "папіку"! Разом здолаємо коронавірус!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus