USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У Горохові виявили нелегальну АЗС

21 Жовтня 2020 11:28
У Горохові податківці виявили нелагальну АЗС. Загальна вартість вилученого становить понад 350 тис. грн.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДФС у Волинській області.

У рамках операції «Акциз-2020» співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області спільно з працівниками управління ДСНС України у Волинській області припинено факт безліцензійної діяльність пункту реалізації пального.

Податківцями встановлено, що житель м. Горохів здійснював реалізацію дизпалива вроздріб без ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним.

Відтак, працівники податкової міліції Головного управління Державної фіскальної служби Волині на нелегальній АЗС вилучили 10 500 літрів пального, а також обладнання, що використовувалось для його зберігання та реалізації. Загальна вартість вилученого становить понад 350 тис. грн.

Відносно правопорушника складено адміністративний протокол за ч.1 ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності).

На даний час фіскали готують матеріали адміністративної справи з метою прийняття рішення щодо притягнення до адміністративної відповідальності власника цієї АЗС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 21 Жовтня 2020 14:41
Таких АЗС полно по всей Украине. А этот видать с полицаями не захотел делиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus