USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Горохові зі стоянки викрали автобус, що є власністю Луцької райради

14 Жовтня 2021 09:54
Автобус марки «Yuoyi», який знаходився на території стоянки АТП у Горохові, викрали.

Про це стало відомо у середу, 13 жовтня, коли представники комунального підприємства Луцької районної ради «Райтеплобуд» приїхали на стоянку, щоб забрати автобус, йдеться на сайті райради.

До слова, автобус є власністю Луцької районної ради та рішенням сесії переданий на баланс КП «Райтеплобуд». У представників КП при собі було свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, оформлене на КП «Райтеплобуд», що є правовстановлюючим документом.

Під час розмови із власником стоянки стало відомо, що автобус був вивезений із території представниками Горохівської громади.

Де він перебуває зараз – невідомо.

Представники КП викликали поліцію та написали заяву про незаконне заволодіння транспортним засобом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Правда Показати IP 14 Жовтня 2021 10:48
Інформація неправдива по своїй суті ! Автобус у свій придбала за свої кошти Горохівська громада і він був і є її власністю ! Просто Луцька районна рада після адмін-терреформи діючи методами комуністів розпочала експропріацію, а по теперішньому - зайнялась рейдерством ! У людей ні совісті, ні порядності ! Тепер - тільки до суду !
Не правда Показати IP 14 Жовтня 2021 13:32
Даний автобус куплявся за кошти не тільки Горохівської громади а й за кошти інших сільських рад які тепер не відносяться до Горохівської громади? То чому Горохів вирішив що це їх автобус?'. Та й належав він Горохівській районній раді. То де тут рейдерський захват? Ми ж тепер Луцький район
До Не правда Показати IP 14 Жовтня 2021 14:10
Якшо так, як ти кажеш, то після ухвали суду можеш собі взяти з того автобуса руру випердову і фаркоп ! А ти ж,блін, на всьо зазіхаєш ! Ой, получиш по загребущих лапах !
Аль Капоне Показати IP 14 Жовтня 2021 14:13
Горохів потихеньку сповзає по криміногенній обстановці до рівня Чикаго 1930-х.... буквально на днях пограбували пошту, перед тим кілька магазинів., до цього затримання на хабарі корупціонерів, крім того спецоперація в беладжіо..... на що дивиться влада??? ПРИ ПОРОШЕНКУ ТАКОГО НЕ БУЛО
verger до Аль Капоне Показати IP 15 Жовтня 2021 07:31
шо за спецоперація?
Годик Показати IP 14 Жовтня 2021 18:01
Так, це Жанна Савчук і Гайдук перегнали зі своєї ініціативи цей автобус. Вони не підозрювали що буде порушена кримінальна справа за статею "угон транспортного засобу". Жадніть породжує відповідальність!
До Аль Капоне Показати IP 14 Жовтня 2021 18:05
Зразу видно, шо ти бандит з відстреленими мізками ! Порошенко міським головою Горохова ніколи не був !
Аль Капоне до До Аль Капоне Показати IP 14 Жовтня 2021 18:46
А де написано шо пєтя сладкий був головою горохова
Кум Показати IP 14 Жовтня 2021 19:21
Як кажуть мудрі люди, коли Бог хоче людину наказати, то відбирає в неї розум. Не згідний з таким рішенням то йди до суду, але не уганяй автобус і не лізь під кримінал! А то вийшло як в тій пісні - оженився дурний та й взяв дурнувату і не знали що робити підпалили хату...
Олічка Показати IP 14 Жовтня 2021 19:55
Та куча людей бачила як Жанна з Гайдуком на тому автобусі їхали, вони вкрали то хай відповідають!!!!! Савчучку і Гайдука на нари!
789 Показати IP 17 Жовтня 2021 00:05
Не зрозуміло тільки одне: - " У представників КП при собі було свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу", як могли зареєструвати транспортний засіб без транспортного засобу в сервісному центрі??? :):):)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus