USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У громаді на Волині через обстріли об'єктів енергетики вимикатимуть зовнішнє освітлення

10 Травня 2024 07:16
У населених пунктах Камінь-Каширської громади із 13 травня вимикатимуть зовнішнє освітлення.

Як зазначають у громаді, таке рішення прийняли через ракетні атаки на українську енергетичну інфраструктуру.

«Камінь-Каширська міська рада інформує, що у зв’язку з ракетними обстрілами російською федерацією об’єктів інфраструктури України виникла необхідність зниження навантаження на об’єднану енергетичну систему України.

З метою мінімізації відключень споживачів від електропостачання повідомляємо жителів Камінь-Каширської міської ради, що з 13 травня 2024 року зовнішнє освітлення населених пунктів міської ради буде вимкнено до моменту покращення ситуації, що склалась. Дякуємо Вам за розуміння та приносимо вибачення за тимчасові незручності», – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, уночі 8 травня росіяни випустили понад 50 ракет і 20 «шахедів» по енергетичній інфраструктурі у Львівській, Вінницькій, Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Івано-Франківській областях. З кінця березня це вже п’ятий масований удар по об’єктах енергетики. В «Укренерго» заявляли про пошкодження на об’єктах генерації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІРУС Показати IP 10 Травня 2024 07:43
А КОМУ ВОНО СВІТИТЬ?АЛКАШІ І В ТЕМРЯВІ ДОРОГУ НА КРАПКУ ЗНАЙДУТЬ.НОРМАЛЬНІ ЛЮДИ О 21 СПАТИ ЛЯГАЮТЬ..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus