USD 40.00 40.50
  • USD 40.00 40.50
  • EUR 40.30 40.60
  • PLN 10.00 10.25

У громаді на Волині рідним загиблих військових вручили їхні посмертні нагороди

8 Вересня 2023 17:56
Рідним загиблих військових Сергія Якимука та Івана Самусіка із Головненської громади вручили їх посмертні нагороди.

Про це повідомили у громаді.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, солдата Сергія Якимука нагороджено медаллю «Захиснику Вітчизни» посмертно. Медаль вручили дружині загиблого Олені Якимук.

Солдат Якимук Сергій Іванович, 23.03.1973 року народження, до початку повномасштабного вторгнення був на заробітках в Польщі. 28 лютого 2022 вирішив їхати боронити рідний край. Був призваний до лав Збройних сил України 4 травня 2022 року.

Якимук Сергій Іванович брав участь в обороні Лисичанська, а пізніше села Піски. Героїчно загинув 4 вересня 2022 року, віддавши власне життя рятуючи поранених. Йому назавжди залишилось 49 років.
Відзнаки Президента України «За оборону України» посмертно удостоїли військового Івана Самусіка. Нагороду вручили батьку загиблого Героя.

Читати ще: Рідним загиблих захисників з Любешівщини вручили їхні посмертні ордени

«Дякуємо всім землякам, які стають на захист України, а також всім українським хлопцям і дівчатам за те, що ризикуєте своїм життям заради миру та цілісності нашої держави», – йдеться в повідомленні громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus